Breaking News

Χαλκομανία έγιναν πολυτελή αυτοκίνητα από κατάρρευση πάρκινγκ (video)

Χαλκομανία έγιναν πολυτελή αυτοκίνητα από κατάρρευση πάρκινγκ (video)

Για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία η οροφή ενός υπόγειου πάρκινγκ καρτέρευσε με αποτέλεσμα δεκάδες πολυτελή αυτοκίνητα να υποστούν ολική καταστροφή.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στη Σαουδική Αραβία τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ τα πλάνα στο παρακάτω video είναι αποκαλυπτικά. Τα αυτοκίνητα έχουν κυριολεκτικά ισοπεδωθεί, καθώς οι οροφές τους από το βάρος της κατολίσθησης εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε επίσης: Επικηρύχτηκε οδηγός που τράκαρε και εγκατέλειψε Lamborghini (video)

Μπορούμε να διακρίνουμε ανάμεσα στα κατεστραμμένα αυτοκίνητα μια BMW Σειρά 6, μια Porsche Cayenne και ένα Lexus, ωστόσο τα περισσότερα δεν είναι πλέον αναγνωρίσιμα. Ευτυχώς την τελευταία στιγμή σώθηκε ένας άντρας, ο οποίος κατέβαινε τις σκάλες του υπόγειου γκαράζ δευτερόλεπτα πριν την κατάρρευση της οροφής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κατάφερε να βγει τραυματισμένος, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.



Related Articles

Σύγκρουση με φορτηγό σε έξοδο αυτοκινητόδρομου (video)

Όταν κινούμαστε σε αυτοκινητόδρομο και δε γνωρίζουμε με ακρίβεια σε ποια έξοδο θέλουμε να βγούμε παραμένουμε δεξιά, με χαμηλότερη ταχύτητα

Δωρεά 2 εκατ. δολαρίων στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας από την Hyundai

Οι σκηνές απόλυτης καταστροφής από το φονικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ στην Τουρκία και τη Συρία έχει προκαλέσει παγκόσμια θλίψη.

Η στιγμή που απεγκλωβίζουν τραυματισμένο οδηγό δευτερόλεπτα πριν το αυτοκίνητο χτυπηθεί από τρένο! (video)

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο οδηγός ενός Jeep, όταν ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι