Breaking News

Όταν δεν πιάνει το φρένο μιας κλασικής Corvette (video)

Όταν δεν πιάνει το φρένο μιας κλασικής Corvette (video)

H πρώτη γνωριμία ενός πεθερού με το γαμπρό του δεν πήγε πολύ καλά, καθώς μάλλον ο πρώτος θα θεωρεί ότι δεύτερος είναι λίγο…γρουσούζης.

Ο πεθερός λοιπόν, μάλλον για να εντυπωσιάσει τον μέλλοντα γαμπρό του, αποφάσισε να του δείξει το τετράτροχο «κόσμημα» που είχε καλά προστατευμένο στο υπόγειο γκαράζ του. Ο λόγος για μια Corvette Stingray του 1966, την οποία είχε να κινήσει εδώ και έξι μήνες, ενώ τη διατηρούσε σε άψογη κατάσταση.

Αυτό μέχρι τη στιγμή που διένυσε τα πρώτα της μέτρα, καθώς στη συνέχεια ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση. Ο πεθερός όταν πάτησε το φρένο για να επιβραδύνει, το πεντάλ κόλλησε στο δάπεδο, ενώ ούτε το χειρόφρενο έπινε. Έτσι έριξε κλασική Corvette Stingray πάνω στο φράχτη και στον τοίχο του σπιτιού, όπως θα δείτε στο παρακάτω video που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Η Corvette Stingray υπέστη σοβαρές υλικές ζημίες κυρίως στο εμπρός αριστερό της τμήμα, ενώ βλέπουμε ότι ο πεθερός κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να συγκρατήσει τα νεύρα του.



Related Articles

Με γενετικό υλικό του Mitsubishi Outlander PHEV επιστρέφει το Model A

Η Mitsubishi στις αρχές του έτους είχε προαναγγείλει την πρωτότυπη ιδέα της, να αναγεννήσει το πρώτο της επιβατικό μοντέλο, το

Οδηγεί 70 χρόνια αυτό το Ford Model T

Στην παγκόσμια ιστορία της αυτοκίνησης το ιστορικό Ford Model T κατέχει περίοπτη θέση, καθώς εισήγαγε τη μαζική παραγωγή οχημάτων, με

1.470 τουβλάκια Lego συνθέτουν το Ford Mustang

Σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα του κόσμου αποφάσισε να δώσει σχήμα η Lego. Mε τα διάσημα τουβλάκια της