Breaking News

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θετικός στον Covid-19

Ο Βαλεντίνο Ρόσι θετικός στον Covid-19

Η πανδημία του Covid-19 δεν κάνει εξαιρέσεις για το μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Βαλεντίνο Ρόσι διαγνώστηκε θετικός.

Ο «Γιατρός» όπως είναι το ψευδώνυμο του, λόγω συμμετοχής του σε αγώνες του MotoGP υποβάλλεται τακτικά σε τεστ για Covid-19. Αρχικά τα αποτελέσματα των τεστ στις 13 και 15 Οκτωβρίου βγήκαν αρνητικά, ωστόσο το τρίτο τεστ που πραγματοποιήθηκε με τη μοριακή μέθοδο Real Time PCR βγήκε δυστυχώς θετικό.

Ο 41χρονος αναβάτης της Monster Energy Yamaha είχε επιστρέψει στο σπίτι του στην Ταβούλια της Ιταλίας, μετά τον αγώνα το γαλλικό Γκραν Πρι. Όπως είναι λογικό δε θα λάβει μέρος στο αγώνα που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αραγονία της Ισπανίας και πιθανότατα ούτε στον επόμενο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος.

Ο εννέα φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητής δήλωσε λυπημένος και θυμωμένος, διότι έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να τηρήσει το πρωτόκολλο ασφαλείας.



Related Articles

Καταβόθρα κατάπιε Jeep – Ο ιδιοκτήτης μόλις το είχε εξοφλήσει (βίντεο)

Παραλίγο να πνιγούν μέσα στο αυτοκίνητο τους οι επιβάτες ενός Jeep, παρότι αυτό δεν έπεσε μέσα σε θάλασσα ή λίμνη.

Δείτε πως ένα Toyota Camry αναποδογύρισε χτυπώντας από πίσω ένα Honda Accord (video)

Συχνά γινόμαστε μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων με οδηγούς να έχουν αποσπασμένη την προσοχή τους και να συγκρούονται με το προπορευόμενο όχημα.

Αποτελέσματα από τα μπλόκα της Τροχαίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Αυξημένα ήταν τα μέτρα της Τροχαίας κατά τον εορτασμό των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας. Πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι και συστηματικοί τροχονομικοί