Breaking News

Δυο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για διαρρήξεις αυτοκινήτων

Δυο συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για διαρρήξεις αυτοκινήτων

Δυο αλλοδαποί, αμφότεροι ηλικίας 24 ετών, συνελήφθησαν στην περιοχή της Καλαμαριάς με την κατηγορία των διαρρήξεων σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς προχώρησαν στην αυτόφωρη σύλληψη των δυο αλλοδαπών για περίπτωση διάρρηξης και κλοπής από όχημα στην περιοχή αρμοδιότητάς τους.

Στο πλαίσιο όμως της συνεχιζόμενης έρευνας που διενήργησαν εξιχνιάσθηκαν επιπλέον οχτώ διαρρήξεις οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμαριάς, κατά τον τελευταίο μήνα. Η συνολική τους λεία περιλαμβάνει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, διαφορά αντικείμενα και έγγραφα, καθώς και τραπεζικές κάρτες με ορισμένες εκ των οποίων πραγματοποίησαν συναλλαγές.

Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικό ποσό 105 ευρώ, 1 μικροδέμα κάνναβης, 1 πλαστική σφεντόνα, καθώς και πλήθος αντικειμένων και εγγράφων. Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Related Articles

Δικό της θεματικό πάρκο θέλει η Ducati

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ferrari η Ducati αποφάσισε ότι έχει έρθει η ώρα να αποκτήσει το δικό της θεματικό πάρκο.

Χρήσιμες συμβουλές σε οδηγούς ενόψει της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα»

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται να εκδηλωθούν τις προσεχείς ημέρες

Αποτελέσματα από αλκοτέστ της Τροχαίας-482 παραβάσεις

Για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο της Τροχαίας μπήκαν οι οδηγοί, οι οποίοι εντελώς ανεύθυνα και απερίσκεπτα καταναλώνουν αλκοόλ και