Breaking News

Το ιδανικό Lexus για όσους έχουν πολυτελή θαλαμηγό

Το ιδανικό Lexus για όσους έχουν πολυτελή θαλαμηγό

Απόβαση στην Ευρώπη ετοιμάζεται να κάνει το νέο Lexus LC Convertible, το οποίο αρχικά θα λανσαριστεί στη συλλεκτική έκδοση ονόματι Regatta.

Για τη δημιουργία του νέου LC  Convertible Regatta η Lexus άντλησε έμπνευση από τις πολυτελείς θαλαμηγούς, ενώ το χρώμα του προέρχεται από το απέραντο μπλε των θαλασσών.

Το εντυπωσιακό αμάξωμα του LC Convertible Regatta είναι βαμμένο με τη μπλε απόχρωση “Structural Blue”, η οποία δημιουργήθηκε αρχικά για τη μεταλλική οροφή του LC Coupe. Ασορτί είναι και η μπλε υφασμάτινη ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή για την οποία χρησιμοποιήθηκε η απόχρωση “Marine Blue”. Εξωτερικά το LC  Convertible Regatta δε διαφοροποιείται σε κανένα άλλο σημείο.

Στο εσωτερικό τώρα λευκό δέρμα συναντάμε στα πάνελ των θυρών, στα καθίσματα, στην κεντρική κονσόλα, στο τιμόνι και στο ταμπλό, ενώ διχρωμία σχηματίζει το σκούρο μπλε στο επάνω τμήμα του ταμπλό, στα πάνελ των θυρών και στις ζώνες ασφαλείας.

Δε γνωρίζουμε πόσα LC  Convertible Regatta θα κατασκευάσει η Lexus, ενώ η τιμή τους θα ανακοινωθεί αργότερα. Ξέρουμε όμως ότι η διάθεση τους στην Ευρώπη θα ξεκινήσει το ερχόμενο φθινόπωρο.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το Citroen Berlingo είναι ιδανικό για ρυμούλκηση τρέιλερ (videos)

To πολυχρηστικό Citroen Berlingo δεν «αγχώνεται» καθόλου όταν ο οδηγός του ζητήσει να ρυμουλκήσει ένα τρέιλερ. Αυτό διότι η Citroen

Η νέα επετειακή έκδοση του Datsun GO

Την επιτυχημένη της πορεία στην αγορά της Νότιας Αφρικής γιορτάζει η Datsun η οποία δραστηριοποιείται εμπορικά εκεί τους τελευταίους πενήντα

H Skoda ανανέωσε το Kodiaq! Πόσο άλλαξε;

Αέρας ανανέωσης φύσηξε για το μεγαλύτερο SUV της Skoda. O λόγος για το Kodiaq, η παραγωγή του οποίου ξεκίνησε το