Breaking News

Γιατί η Mercedes-Maybach G650 Landaulet κοστίζει 1,5 εκ. ευρώ;

Γιατί η Mercedes-Maybach G650 Landaulet κοστίζει 1,5 εκ. ευρώ;

Αν είχατε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για αγορά αυτοκινήτου ποιο θα επιλέγατε; Προφανώς το μυαλό σας πάει κατευθείαν σε εξωτικά supercars όπως Lamborghini, Porsche και Ferrari.

Ωστόσο υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως αυτή η Mercedes-Maybach G650 Landaulet. Τι κάνει το εν λόγω γερμανικό SUV τόσο ακριβό; Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκδοση του ήταν συλλεκτική, καθώς είχε δημιουργηθεί σε μόλις 99 αντίτυπα, ως αποχαιρετιστήρια στην προηγούμενη γενιά της G-Class.

Η υπογραφή της Maybach φυσικά συνοδεύεται από άφθονη πολυτέλεια, με δερμάτινες επενδύσεις, αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή, δυο οθόνες για τους πίσω επιβάτες, οι οποίοι διαθέτουν μέχρι και καθίσματα με λειτουργία μασάζ.

Παράλληλα η Mercedes-Maybach G650 Landaulet διακρίνεται και για τη δύναμη της, καθώς τροφοδοτείται από τον ίδιο κινητήρα με την ισχυρότερη AMG G65, δηλαδή τον V12 twin-turbo των 6.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 630 ίππους και 1.000 Nm ροπής.

Να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους ότι η συγκεκριμένη Mercedes-Maybach G650 Landaulet πωλείται από μια αντιπροσωπεία που βρίσκεται στην πόλη Τριρ της Γερμανίας, ενώ παρότι δε γίνεται γνωστό πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει, από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι είναι σε άψογη κατάσταση.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AMG G65G-ClassMercedes-Maybach G650 Landaulet

Related Articles

Μια μεταχειρισμένη Ferrari 360 Modena ή μια καινούργια BMW M2;

Αυτό και αν είναι δίλημμα, να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μια Ferrari 360 Modena και στην BMW M2. H διαφορά τους

Το υποβρύχιο της Aston Martin

Τα supercars της Aston Martin είναι συνδεδεμένα με τη δράση του εμβληματικού μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ 007, ωστόσο η βρετανική

Ένα Lexus για τη θάλασσα

Πολλοί ιδιοκτήτες πολυτελών σκαφών κινούνται στη στεριά με μοντέλα της Lexus, ωστόσο φαίνεται πως ήρθε η ώρα το σήμα της