Breaking News

Το Nissan GT-R που δεν κολλάει στο χώμα (video)

Το Nissan GT-R που δεν κολλάει στο χώμα (video)

Αυτό το Nissan GT-R που θα σας παρουσιάσουμε είναι ξεχωριστό, καθώς εν μέρει έχει μεταλλαχτεί ο χαρακτήρας του.

Τι ακριβώς εννοούμε; Αν είχατε ένα GT-R θα το πηγαίνατε σε off-road διαδρομές; Προφανώς όχι, καθώς στο ιαπωνικό supercar «αρέσει» η επαφή με την άσφαλτο, ειδικά αν αυτή είναι στρωμένη μέσα σε πίστα.

Το συγκεκριμένο GT-R είναι μάλλον το μοναδικό που μπορεί να κινηθεί με άνεση σε χώμα. Αυτό διότι έχει δεχτεί τις κατάλληλες τροποποιήσεις με τη βασικότερη να αφορά την ανάρτηση του, η οποία αύξησε την απόσταση του από το έδαφος κατά 12 εκατοστά.

Παρατηρήστε επίσης τα πλαστικά ένθετα στα φτερά, τους στρογγυλούς Led προβολείς στον εμπρός προφυλακτήρα, τις ράγες οροφής, τη ρεζέρβα και τη Led μπάρα που είναι τοποθετημένες στην οροφή. Οι ζάντες είναι ίδιες με αυτές που φοράνε τα «απλά» GT-R, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση είναι ντυμένες με ελαστικά κατάλληλα για off-road εξορμήσεις.

Την περιπετειώδη αμφίεση του GT-R συμπληρώνει το περίβλημα του αμαξώματος που παραπέμπει σε καμουφλάζ. Αναβαθμισμένος είναι και ο V6 twin-turbo κινητήρας των 3.8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει πλέον 600 ίππους.

Η Classic Youngtimers Consultancy με έδρα την Ολλανδία πουλάει το GT-R που σπάει τα ασφάλτινα σύνορα, ενώ το έχει ονομάσει “Godzilla 2.0”. H τιμή του αγγίζει τα 95.000 ευρώ, ενώ το οδόμετρο του δείχνει ότι έχει διανύσει 46.500 χλμ.


Tags assigned to this article:
Classic Youngtimers ConsultancyGT-RNissanoff-road

Related Articles

Νικητής έκπληξη στην κόντρα των 12 supercars (video)

Πρόκειται ίσως για την πιο επική κόντρα της χρονιάς, καθώς συνολικά 12 supercars αναμετρήθηκαν στην ευθεία. Το περιοδικό Motor Trend

Η τελευταία Koenigsegg Agera FE βαπτίστηκε Thor

Όταν το χρήμα δε το λογαριάζεις για το έχεις σε αφθονία, μπορείς να παραγγείλεις μια από τις δυο τελευταίες Koenigsegg

Στάχτες έγινε μια Ferrari F12tdf

Αυτό που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι ότι απέμεινε από μια Ferrari F12tdf. Από τις μόλις 799 F12tdf που είχε