Breaking News

Το χρώμα αυτής της Porsche 918 Spyder είναι μοναδικό

Το χρώμα αυτής της Porsche 918 Spyder είναι μοναδικό

Υπάρχει ακόμα ένας λόγος που κάνει τη συγκεκριμένη Porsche 918 Spyder πιο ποθητή και δεν είναι άλλος από τη ξεχωριστή της μπλε απόχρωση.

Ο ιδιοκτήτης του γερμανικού supercar επέλεξε να αναδείξει τις καμπύλες και την κομψή σχεδίαση της 918 Spyder βάφοντας την με τη συγκεκριμένη απόχρωση που ονομάζεται “Voodoo Blue”.

H εν λόγω 918 Spyder βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία και διατίθεται προς πώληση από την εταιρία Seven Car Lounge. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή πώλησης της εκτιμάται ότι θα βρίσκεται κοντά στα 2 εκατομμύρια δολάρια, ειδικά αν συνυπολογίσουμε ότι διαθέτει και το πακέτο “Weissach”, το οποίο μειώνει το βάρος και βελτιώνει την αεροδυναμική της.

Η 918 Spyder τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 4.6 λίτρων και από δυο ηλεκτροκινητήρες. Συνδυαστικά αποδίδει 887 ίππους και επιταχύνει από 0-100 χλμ. σε μόλις 2,5 δευτ.


Tags assigned to this article:
918 SpyderPorsche

Related Articles

Η Porsche 911 Targa 4 GTS με αριθμό παραγωγής 999.999

Σίγουρα η Porsche 911 με αριθμό παραγωγής 1.000.000 είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην ιστορία του γερμανικού supercar. Ωστόσο ιδιαίτερη σημασία

Ένας Έλληνας που διαπρέπει στη Bugatti

Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε ένα συμπατριώτη μας σε ηγετική θέση αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς οι Έλληνες διαπρέπουν σε όλο

Κάηκε ένα Ford GT που είχε διανύσει 70 χλμ.

Κάηκε κατά το ήμισυ το Ford GT που βλέπετε στις φωτογραφίες, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία για το ξέσπασμα της