Breaking News

Σκηνή για κάμπινγκ αξίας 3.000 ευρώ από τη Land Rover

Σκηνή για κάμπινγκ αξίας 3.000 ευρώ από τη Land Rover

Έναν εναλλακτικό, αλλά όχι και τόσο οικονομικό, τρόπο για τις φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές, προτείνει η Land Rover.

Αν δε θέλετε να πληρώσετε ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενο δωμάτιο ή Αirbnb μπορείτε να κάνετε ελεύθερο κάμπινγκ επιλέγοντας τη νέα σκηνή που δημιούργησε η Land Rover.

Ωστόσο την εν λόγω σκηνή δε μπορείτε να τη στήσετε στο έδαφος, καθώς προορίζεται για την οροφή του νέου Land Rover Defender 110. Δεν είναι όμως μόνο το κόστος αγοράς του βρετανικού SUV ακριβό, αλλά και η τιμή της σκηνής είναι αρκετά «τσουχτερή», καθώς αγγίζει τα 3.081 ευρώ, χωρίς Φ.Π.Α. Η τιμή αυτή σίγουρα δεν απευθύνεται σε αυτόν που θέλει να γλυτώσει τα έξοδα διαμονής των καλοκαιρινών του διακοπών.

Πάντως η εν λόγω σκηνή περιγράφεται αρκετά άνετη, ικανή να φιλοξενήσει δυο άτομα, διαθέτει πολυτελές βαμβακερό στρώμα μεγάλου μεγέθους, μαξιλάρια, εσωτερικό Led φως και δίχτυ αποθήκευσης αντικειμένων. Επίσης μια επεκτάσιμη αλουμινένια σκάλα βοηθάει τους επιβάτες να ανεβαίνουν στην οροφή του Defender 110, ενώ όταν δε χρησιμοποιείται αποθηκεύεται μέσα στη σκήνη.

Οι διαστάσεις της σκηνής όταν είναι ανοιχτή διαμορφώνεται στα 2.3 μέτρα μήκος, 1.3 μέτρα πλάτος και 1.5 μέτρα ύψος, ενώ όταν είναι κλειστή έχει επίπεδο σχήμα για καλύτερη αεροδυναμική απόδοση του Defender 100.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
Defender 110Land Roverσκηνή

Related Articles

Ο Τομ Χανκς ιδιοκτήτης αυτού του Fiat 126

Φανατικούς θαυμαστές φαίνεται ότι έχει ο ηθοποιός Τομ Χανκς, καθώς του έκαναν δώρο ένα κλασσικό Fiat 126. Ο χολιγουντιανός αστέρας

Το Lada Niva ανανεωμένο και πιο μοντέρνο από ποτέ!

Το εμβληματικό Lada Niva δεν παραμένει διαχρονικό μόνο για τις εκτός δρόμου ικανότητες, την προσιτή τιμή, αλλά και για τη

Πόσα αυτοκίνητα πουλήθηκαν στην Ελλάδα το Νοέμβριο;

Ανοδικά κινήθηκε η καταταλαιπωρημένη αγορά καινούργιων αυτοκινήτων στη χώρα μας τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα λοιπόν με τα επίσημα στοιχεία που