Breaking News

Το Ford Fiesta ST ξεσαλώνει σε αλατωρυχείο (video)

Το Ford Fiesta ST ξεσαλώνει σε αλατωρυχείο (video)

Κάτω από έδαφος δεν κινείται μόνο το μετρό αλλά και το νέο Ford Fiesta, το οποίο απέδειξε ότι είναι αρκετά γρήγορο και κάτω από την επιφάνεια της ασφάλτου.

Η ισχυρότερη έκδοση του Fiesta έκανε «κατάδυση» σε βάθος 400 μέτρων, όπου βρίσκεται ένα από τα μεγαλύτερα αλατωρυχεία της Ευρώπης, για τις ανάγκες της νέας διαφημιστικής καμπάνιας ονόματι “Undertrack” της μπλε οβάλ εταιρείας. Δεν αποκαλύφτηκε που ακριβώς βρίσκεται το εν λόγω αλατωρυχείο, ωστόσο αναφέρεται ότι τα γυρίσματα διήρκησαν τρείς μέρες.

Η πρόσφυση του Fiesta ST πάνω στο αλάτι ήταν αρκετά χαμηλή, ωστόσο τα έμπειρα χέρια του οδηγού στο WRC, Έλφιν Έβανς, όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, τα κατάφεραν μια χαρά.

Το Fiesta ST συνεχίζει να ξεχωρίζει στην κατηγορία των μικρών hot hatch χάρη στον τρικύλινδρο EcoBoost βενζινοκινητήρα των 1.5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 200 ίππους και 290 Nm ροπής. Είναι σε θέση να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός 6,5 δευτ. και να φτάσει τα 232 χλμ./ώρα.


Tags assigned to this article:
Fiesta STFordαλατωρυχείο

Related Articles

Mε 150 ίππους το νέο Opel Corsa GSi

Πριν λίγο καιρό η Opel μας είχε ενημερώσει για την ιστορική επιστροφή της έκδοση GSi στο Corsa, ωστόσο δεν μας

Υβριδικό αλλά με εντυπωσιακές επιδόσεις το Peugeot 508 Sport Engineered Concept

Ποιος είπε ότι τα υβριδικά μοντέλα δε μπορούν να είναι και γρήγορα; Σίγουρα πάντως όχι η Peugeot, καθώς παρουσίασε το

Το νέο SEAT Leon θα είναι κυριολεκτικά εκτυφλωτικό (video)

Έτοιμο να γυρίσει σελίδα στην πολύχρονη ιστορία του είναι το Leon, καθώς η SEAT ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την τέταρτη