Breaking News

Με Mazda 6 περιπολεί η Αστυνομία στη Λάρισα

Με Mazda 6 περιπολεί η Αστυνομία στη Λάρισα

Μια σημαντική παραχώρηση πραγματοποίησε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 στο πλαίσιο μιας σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας παραδόθηκαν συνολικά έντεκα υπηρεσιακά οχήματα, τα οποία όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν είναι Mazda 6.

Τα εν λόγω οχήματα θα χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένους σκοπούς. Πιο αναλυτικά, τα πέντε έχουν ήδη κατανεμηθεί στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας, προς κάλυψη αποκλειστικά των αναγκών αστυνόμευσης του οδικού δικτύου εδαφικής αρμοδιότητάς του.

Τα υπόλοιπα έξι οχήματα  είναι δωρεά της εταιρείας και θα κατανεμηθούν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, προς κάλυψη των υπηρεσιακών αναγκών τους. Επιπλέον, πέραν των οχημάτων, η εταιρεία δώρισε στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας υλικοτεχνικό εξοπλισμό, και συγκεκριμένα ένα ραντάρ χειρός και μια συσκευή αλκοολομέτρησης.



Related Articles

Το τροχόσπιτο της Lamborghini

Αυτό που σίγουρα κανείς δεν περίμενε να δει από τη Lamborghini είναι ένα τροχόσπιτο, όμως η ιταλική εταιρεία των supercars

Μακελειό έγινε στους ελληνικούς δρόμους και το Φεβρουάριο

Δυστυχώς η λέξη μακελειό είναι αυτή που ταιριάζει για ακόμα μια φορά όταν περιγράφουμε την τραγική κατάσταση των ελληνικών δρόμων.

Το τροχόσπιτο των 317.000 ευρώ που περιστρέφεται (video)

Η διαμονή σε κάποιο χειμερινό θέρετρο ή οι διακοπές σε ένα κοσμοπολιτικό νησί, συνήθως κοστίζουν πολλά χρήματα. Τι θα λέγατε