Breaking News

Μεγάλη ανανέωση για το Hyundai Santa Fe (video)

Μεγάλη ανανέωση για το Hyundai Santa Fe (video)

Αρκετές και σημαντικές αλλαγές πραγματοποίησε η Hyundai στο Santa Fe, το οποίο παρότι δε μετέβη στην επόμενη γενιά του, αλλά απλά ανανεώθηκε, έχει ανεβάσει αρκετά ψηλότερα τον πήχη.

Σε επίπεδο εξωτερικής εικόνας αρκετή δουλειά έχει γίνει στο εμπρός τμήμα, όπου συναντάμε μεγαλύτερη και πλατύτερη μάσκα, προβολείς δυο επιπέδων, κάθετα Led φώτα ημέρας σχήματος “T” και επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα.

Το ανανεωμένο Santa Fe πατάει σε τροχούς 20 ιντσών, ενώ προσφέρονται και μικρότερων διαστάσεων νέας σχεδίασης. Διαφοροποιημένα είναι τα Led πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους με μια λεπτή κόκκινη λωρίδα. Στη βάση του προφυλακτήρα τοποθετείται αλουμινένια ποδιά, ενώ ψηλότερα βλέπουμε την αεροτομή οροφής.

Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία το ανανεωμένο Santa Fe χτίστηκε πάνω πάνω σε μια νέα πλατφόρμα τρίτης γενιάς, η οποία βελτιώνει την απόδοση, την ασφάλεια και τις επιδόσεις του οχήματος.

Παράλληλα βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στο σύστημα διεύθυνσης και στην ηχομόνωση της καμπίνας. Ακόμα πιο εκτεταμένες είναι οι αλλαγές στα ενδότερα του Santa Fe, όπου ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 12,3 ιντσών, η κεντρική οθόνη αφής των 10,25 ιντσών και το head-up display των 8 ιντσών.

Η βάση της κεντρικής κονσόλας έχει κυματοειδές σχήμα και πάνω της δεν υπάρχει παραδοσιακός λεβιές ταχυτήτων, αλλά κουμπιά με τις ενδείξεις Park, Reverse, Neutral και Drive, καθώς επίσης και ένα στρογγυλό περιστροφικό χειριστήριο για εναλλαγές των off-road προγραμμάτων οδήγησης.

Στην Ευρώπη το ανανεωμένο Santa Se θα κάνει απόβαση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ για πρώτη φορά θα προσφέρεται με υβριδικό και plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Με το Toyota Concept-i Walk δε χρειάζεται να περπατάτε

Το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία όπως λένε οι γιατροί, ωστόσο μερικές φόρες είναι κουραστικό και θέλεις απλά να χρησιμοποιήσεις

Θήκες κινητών τηλεφώνων από τρακαρισμένα αυτοκίνητα (video)

Ένας από τους βασικότερους παράγοντες των τροχαίων ατυχημάτων είναι η χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης. Η

Επτά ξεχωριστές στιγμές με BMW (video)

Απλές καθημερινές στιγμές που πραγματοποιούνται με μοντέλα της BMW και συνήθως περνάνε απαρατήρητες αιχμαλωτίζονται στο παρακάτω video, ώστε να τους