Breaking News

Καταδίωξη καταζητούμενου στην Εγνατία Οδό

Καταδίωξη καταζητούμενου στην Εγνατία Οδό

Το πρωί της περασμένης Κυριακής, 24 Μαΐου 2020, αστυνομικοί στην Εγνατία Οδό έκαναν σήμα στον οδηγό ενός οχήματος να σταματήσει για έλεγχο.

Αυτός όμως τους αγνόησε και ανέπτυξε ταχύτητα στο ύψος του κόμβου Ασπροβάλτας προκειμένου να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Τελικά, το καταδιωκόμενο όχημα αφού εισήλθε σε αγροτική περιοχή, ξέφυγε από την πορεία του και ακινητοποιήθηκε στην όχθη ρέματος. Ο οδηγός μάλιστα αντιστάθηκε έντονα κατά τη διάρκεια της σύλληψης του από τους αστυνομικούς.

Σε έρευνα εντός του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα σπρέι πιπεριού, δυο σιδεροπρίονα, ένας σουγιάς και ένα πολυεργαλείο.

Η έρευνα των αστυνομικών έδειξε ότι σε βάρος του 42χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 55 ετών και χρηματική ποινή.

Παράλληλα υπήρχε και διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής για τη σύλληψή του, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο ποινής που του επιβλήθηκε για παραβάσεις των Νόμων περί Αλλοδαπών και Ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλβης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



Related Articles

Ο γερανός της Τροχαίας σήκωσε παράνομα σταθμευμένες μοτοσυκλέτες (video)

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία, το πρωί της 10ης Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ειδική τροχονομική

Σύλληψη για 9 διαρρήξεις σταθμευμένων αυτοκινήτων

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην αφήνουν αντικείμενα αξίας ή χρήματα μέσα στο παρκαρισμένο τους

Μοτοσικλετιστής πέφτει και σώζεται από τύχη (video)

Με τη φράση η «κακιά στιγμή» περιγράφεται καλύτερα αυτό που συνέβη στον αναβάτη της μοτοσικλέτας που θα παρακολουθήσετε στο παρακάτω