Breaking News

Έρχονται τα ισχυρότερα Volkswagen Tiguan και Arteon R (video)

Έρχονται τα ισχυρότερα Volkswagen Tiguan και Arteon R (video)

Η Volkswagen θα διευρύνει σημαντικά τη γκάμα των κορυφαίων εκδόσεων R για τα μοντέλα της.

Μετά τα σχετικά πρόσφατα T-Roc R και Touareg R αναμένεται το Golf R, το Arteon R, αλλά και το Tiguan R. Στην προκειμένη περίπτωση θα αναφερθούμε στα δυο τελευταία, τα οποία ο κατασκοπευτικός φακός εντόπισε χωρίς καμουφλάζ να κάνουν μερικούς γρήγορους γύρους στη γνωστή πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία, όπου πραγματοποιούνται προφανώς οι τελευταίες δοκιμές εξέλιξης τους.

Η επίσημη αποκάλυψη των νέων Arteon R και Tiguan R αναμένεται πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους. Πιθανότατα κάτω από το εμπρός καπό τόσο του Arteon R όσο και του Tiguan R θα τοποθετηθεί δίλιτρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας απόδοσης 333 ίππων, ο οποίος θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που θα μεταδίδει την κίνηση σε όλους τους τροχούς. Ο εν λόγω ισχυρός κινητήρας μάλλον θα δώσει ζωή και στο νέο Golf R.

Όπως όλες οι εκδόσεις R έτσι και τα αντίστοιχα Arteon και Tiguan θα έχουν πιο άγρια εξωτερική εικόνα, αποκτώντας αεροτομές, πλευρικά μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, μεγαλύτερες ζάντες και διπλές απολήξεις εξάτμισης, ενώ λογικά χαμηλότερη θα είναι η απόσταση τους από το έδαφος.



Related Articles

Ποια είναι η χώρα παραγωγής του νέου Toyota Yaris;

Πριν από μερικές μέρες, στις 6 Ιουλίου, η Toyota ξεκίνησε την παραγωγή του νέου Yaris. Πού κατασκευάζεται λοιπόν το δημοφιλές

Πόσοι φορτίζουν το Mitsubishi Outlander PHEV;

Με 100.000 πρίζες στην Ευρώπη έχει συνδεθεί το υβριδικό plug-in Outlander PHEV, σύμφωνα με την Mitsubishi, καθώς έχει πετύχει στη

Τελική ταχύτητα 265 χλμ./ώρα έχει το νέο Mini JCW GP

Αναμφισβήτητα πρόκειται για το πιο ισχυρό μοντέλο παραγωγής της Mini και μάλλον για το πιο γρήγορο στην κατηγορία των hatchback.