Breaking News

Το πιο δυνατό Subaru WRX STi σε 30 αντίτυπα

Το πιο δυνατό Subaru WRX STi σε 30 αντίτυπα

«Διαμάντι» θα είναι η νέα έκδοση Diamond του Subaru WRX STi, όπως άλλωστε λέει και το όνομά της.

Το νέο Subaru WRX STi Diamond Edition γιορτάζει την 30η επέτειο του μοντέλου και δημιουργήθηκε από τη Subaru νότιας Αφρικής. Μάλιστα θα είναι το ισχυρότερο WRX STi που έχει διατεθεί μέχρι τώρα στην τοπική αγορά, καθώς ο υπερτροφοδοτούμενος επίπεδος κινητήρας των 2.5 λίτρων αποδίδει πλέον 348 ίππους 464 Nm ροπής, χάρη στη νέα χαρτογράφηση του και στο συνδυασμό του με νέα εξάτμιση.

Οι επίσημες επιδόσεις του αναφέρουν επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα εντός 5 δευτ., δηλαδή 0,7 δευτ. ταχύτερα από το «απλό» WRX STi, ενώ η τελική του ταχύτητα παραμένει σταθερή στα 255 χλμ./ώρα.

Τα τονισμένα του φτερά κάνουν το WRX STi Diamond Edition 20 χλστ. φαρδύτερο, ενώ περιμετρικά διαθέτει μια λεπτή διακοσμητική κίτρινη γραμμή. Πίσω από τις μαύρες ζάντες των 19 ιντσών που ντύνονται με ελαστικά διαστάσεων 245/35, διακρίνονται οι επίσης κίτρινες δαγκάνες των φρένων.

Εξοπλίζεται με ηχοσύστημα της Harmon Kardon ισχύος 440W, με οθόνη αφής 7 ιντσών και η συνδεσιμότητα έρχεται μέσω  Apple CarPlay και Android Auto. Μόνο 30 WRX STi Diamond Edition θα κατασκευαστούν και οι  πρώτες παραδόσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν τον Ιανουάριο του 2019.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Σε τι χρησιμεύουν πάνω από 30.000 ηλιακά πάνελ στη Βentley;

Με μια τεράστια οικολογική επένδυση γιορτάζει η Bentley τα 100 χρόνια από την ίδρυση της. Στη έδρα της λοιπόν που

Με ιστορία 70 ετών αυτό το Abarth 695

Ήταν το 1949 όταν ο Κάρλο Άμπαρθ ίδρυσε την Abarth με σύμβολο το διάσημο σήμερα Σκορπιό. Επτά δεκαετίες αργότερα η

Βόμβες και σφαίρες δε διαπερνούν τη θωρακισμένη Mercedes-AMG G63 (video)

Έτοιμη για πραγματικό πόλεμο είναι η συγκεκριμένη Mercedes-AMG G63, καθώς μπορεί να αντέξει όλα τα πυρά που θα εκτοξευτούν εναντίον