Breaking News
Τροχαία Αττικής: Χιλιάδες παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και 10 νεκροί ο απολογισμός του Μαΐου
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για τον Μάιο του 2026, καθώς μέσα σε
...Αττική Οδός: Έφυγε τροχός από φορτηγό εν κινήσει – Ένα στα τέσσερα φορτηγά χωρίς ΚΤΕΟ
Τρόμος επικράτησε στην Αττική Οδό, όταν από ένα εν κινήσει φορτηγό, έφυγε ο μπροστινός αριστερός τροχός.
...Mazda εισέβαλε στις γραμμές τρένου – Η 70χρονη οδηγός κατηγορεί το GPS (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχτηκαν σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σιάτλ, όταν στις γραμμές του τρένου εμφανίστηκε ένα Mazda
...Μοτοσυκλέτα κατέληξε να κρέμεται σε φανάρι μετά από σύγκρουση (βίντεο)
Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Καναδά, με ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα να εκτοξεύεται στον
...Ηλεκτρικά πατίνια: Αναβάτες χωρίς κράνος και υπό την επήρεια αλκοόλ εντόπισε η Τροχαία
Συνολικά 214 παραβάσεις οδηγών ηλεκτρικών πατινιών βεβαίωση η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο ειδικής εξόρμησης που
...Η Ελληνική Αστυνομία απέκτησε 90 νέα οχήματα – Ποιος τα δώρισε
Σημαντική ενίσχυση του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας και ειδικότερα της Άμεσης Δράσης Αττικής πραγματοποιήθηκε με τη
...
Γεννητούρια σε μια Toyota Corolla! (video)
Η ασημί νέα Toyota Corolla hatchback που βλέπετε στις σχετικές φωτογραφίες έγινε ο τόπος γέννησης, όχι μιας, αλλά συνολικά έξι καινούργιων ζωών.
Η εν λόγω Corolla ανήκει στο στόλο δημοσιογραφικών αυτοκινήτων της Toyota Βρετανίας και αφού επέστρεψε από ένα test drive πάρκαρε σε μια ήσυχη γωνιά του υπαίθριου πάρκινγκ.
Στις 12 Απριλίου ο διαχειριστής του στόλου παρατήρησε ότι στο θόλο του πίσω τροχού είχε συγκεντρωθεί σε συγκεκριμένο σημείο ένας σωρός από φύλλα. Στη συνέχεια τοποθέτησε με μεγάλη προσοχή μια κάμερα Go Pro σε αρκετά κοντινή απόσταση και όπως θα δείτε στο παρακάτω video ανακάλυψε ότι η Corolla είχε γίνει η φωλιά για το γνωστό ωδικό μικρό πτηνό που είναι γνωστό ως κοκκινολαίμης.
Στα πλάνα βλέπουμε το γονέα να ταΐζει με στοργή τα έξι νεογέννητα του. Σύμφωνα με την Toyota Βρετανίας εκεί κοντά ήταν σταθμευμένη επίσης μια Supra, αλλά και ένα Lexus LFA, ωστόσο ο κοκκινολαίμης επέλεξε τη νέα Corolla.
Παράλληλα αναφέρεται ότι στις αρχές Απριλίου παρατηρήθηκαν στο πλυντήριο των αυτοκινήτων της Toyota ίχνη από φωλιά πτηνού, ωστόσο το συγκεκριμένα σημείο είναι αρκετά θορυβώδες και έτσι ο κοκκινολαίμης κατέληξε τελικά στην Corolla.
Ο κοκκινολαίμης συνήθως χτίζει τη φωλιά του πάνω ή κοντά στο έδαφος, κυρίως σε κοιλότητες και γωνίες, σε αναρριχητικά φυτά, σε ρίζες δέντρων και σωρούς κορμών. Τα νεογέννητα του είναι πιθανό να βγουν από τη φωλιά όταν είναι δεκατεσσάρων ημερών, αν και για δυο ακόμα μέρες δε μπορούν να πετάξουν. Έπειτα οι γονείς τους τα φροντίζουν έως και τρεις εβδομάδες μέχρι να ανοίξουν τα δικά τους φτερά, κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Related Articles
Αυτή είναι η λύση αν το κατοικίδιο σας δε μπαίνει στο αυτοκίνητο (video)
Σίγουρα όσοι έχουν για κατοικίδιο σκύλο ή γάτα συχνά πρέπει να μεταφέρουν τον τετράποδο πιστό τους φίλο με το αυτοκίνητο,
Συνελήφθη οδηγός ταξί – Έκοβε πλαστές αποδείξεις και χρέωνε παράνομα διπλή ταρίφα
Με συστηματική εξαπάτηση πελατών ο οδηγός ενός ταξί έκανε παράνομες πράξεις, οι οποίες αμαυρώνουν τον κλάδο του. Στη δράση του
Πινακίδα εξφενδονίστηκε στο παρμπρίζ περιπολικού (video)
Σας έχει τύχει ποτέ να περπατάτε μια βροχερή μέρα και κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο που περνάει με ταχύτητα να πετάξει πάνω




