Breaking News

Βελτιωμένη Toyota Supra με 450 ίππους

Βελτιωμένη Toyota Supra με 450 ίππους

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Manhart ειδικεύεται στην αναβάθμιση κινητήρων της BMW, επομένως δε θα περίμενε κανείς ότι θα «πείραζε» τη νέα Toyota Supra.

Ωστόσο υπενθυμίζουμε ότι η νέα Supra έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία της Toyota και της BMW, ενώ ο κινητήρας προέρχεται από τη βαυαρική εταιρεία. Ο λόγος για τον εξακύλινδρο σε σειρά υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 3.0 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 340 ίππους και 500 Nm ροπής.

Με το βελτιωτικό πακέτο ονόματι GR 450 του οίκου Manhart, αξίας 2.436 ευρώ, η ισχύς ανεβαίνει στους 450 ίππους και η ροπή στα 650 Nm. Στο ιαπωνικό coupe τοποθετήθηκε σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι με πίσω σιγαστήρα και έλεγχο βαλβίδας.

Οι απολήξεις της εξάτμισης μπορεί να είναι από μαύρο υλικό ή από ανθρακόνημα, τοποθετούνται ελατήρια της H&R για πιο χαμηλωμένο αμάξωμα και αμορτισέρ της KW.

Η Supra του οίκου Manhart εξωτερικά διακοσμείται με κόκκινο περίγραμμα στο εμπρός splitter, στα πλευρικά μαρσπιέ και στον πίσω διαχύτη (εξωτερικά τμήματα 839 ευρώ), ενώ πατάει σε μαύρες ματ ή γυαλιστερές ζάντες 20 ιντσών που ντύνονται με ελαστικά διαστάσεων 265/30 εμπρός και 285/30 πίσω (κόστος ζάντες-ελαστικά 2.688 ευρώ).



Related Articles

Περιπολεί και οπλοφορεί η υβριδική Toyota Corolla

Πριν από λίγες μέρες η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε 35 νέα περιπολικά Hyundai i30, τα οποία τροφοδοτούνται από πετρελαιοκινητήρα 1.6 λίτρων,

Ακόμα πιο σπορ το Fiat 124 Spider στη νέα του έκδοση

Η Fiat γνωρίζει μάλλον καλύτερα από κάθε άλλη εταιρεία πως να δημιουργεί νέες εκδόσεις για τα μοντέλα της όταν θέλει

Γέμισε με Alfa Romeo η πίστα των Σερρών – Το 15ο ετήσιο track-day για τους Έλληνες alfisti (φωτογραφίες)

Tα κομψά, και κυρίως οδηγοκεντρικά, μοντέλα της Alfa Romeo έχουν φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ενώ η Ελλάδα δεν