Breaking News

To Lexus LC έγινε cabrio και είναι πανέμορφο (video)

To Lexus LC έγινε cabrio και είναι πανέμορφο (video)

Κίνηση ματ, από σχεδιαστικής πλευράς, είναι η επιλογή της Lexus να δημιουργήσει την ανοιχτή έκδοση του LC.

Ο λόγος για το νέο LC Convertible Concept που ακόμα και ο πιο αυστηρός κριτής θα το χαρακτήριζε πανέμορφο. Σύμφωνα με την ιαπωνική πολυτελή εταιρεία στόχος του LC Convertible είναι να διερευνήσει την εξέλιξη της Lexus, ενώ περιγράφεται ως ένα LC στην πιο εκπληκτική μορφή του.

Παράλληλα καταφέρνει να συνδυάσει τις καλύτερες πτυχές του coupe LC με το δυναμισμό ενός cabrio αμαξώματος. Όπως θα παρατηρήσετε στις φωτογραφίες και στο video η σχεδιαστική ταυτότητα του coupe LC έχει διατηρηθεί σχεδόν ακέραια με μοναδική εξαίρεση φυσικά την ανοιγόμενη υφασμάτινη οροφή του. Η Lexus προφανώς δεν επέλεξε μεταλλική οροφή για λόγους εξοικονόμησης βάρους.

Αναφορικά τώρα με τις διαστάσεις του, σε σύγκριση με το coupe LC, είναι 10 χλστ. μακρύτερο και 5 χλστ. χαμηλότερο. Έτσι οι αναλογίες του σε μήκος και πλάτος διαμορφώνονται στα 4.770 χλστ. και 1.920 χλστ. αντίστοιχα, ενώ το μεταξόνιο παραμένει σταθερό στα 2.870 χλστ.

Νέες είναι οι ζάντες των 22 ιντσών που πατάει το νέο LC Convertible Concept, αλλά και οι λευκές δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, πάνω στις οποίες ξεχωρίζουν οι κίτρινες ραφές.

Παρότι το νέο LC Convertible παρουσιάζεται σε πρωτότυπη μορφή, μοιάζει σχεδόν έτοιμο να εισέλθει στη γραμμή παραγωγής. Δε γνωρίζουμε πότε θα συμβεί αυτό, ξέρουμε όμως ότι η επίσημη πρεμιέρα του νέου LC Convertible Concept θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ.


Tags assigned to this article:
cabrioLC Convertible ConceptLexus

Related Articles

Οι ευρωπαϊκοί νόμοι σκοτώνουν το Subaru WRX STI

Μαύρα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από το εμβληματικό Subaru WRX STI καθιστώντας αμφίβολη την ευρωπαϊκή του πορεία. Ας γίνουμε όμως πιο

Με αυτό το Fiat 500 κάνεις γλυκιά ζωή (video)

Στις 4 Ιουλίου η Fiat γιόρτασε την επιστροφή του θρυλικού 500 πριν από 12 χρόνια παρουσιάζοντας μια νέα του έκδοση

Ποιο αυτοκίνητο είχε τις περισσότερες πωλήσεις το 2020;

Αναμφισβήτητα η πανδημία του Covid-19 επηρέασε αρνητικά σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις καινούργιων αυτοκινήτων το 2020 στην Ευρώπη. Κάτω από