Breaking News

Μπόνους 4.950 ευρώ δίνει η Volkswagen

Μπόνους 4.950 ευρώ δίνει η Volkswagen

Όταν ένας υπάλληλος φέρνει πολύ καλά αποτέλεσμα τότε πρέπει να ανταμείβεται ανάλογα από τον εργοδότη του, κάτι που σίγουρα δεν εφαρμόζεται στις περισσότερες επιχειρήσεις της Ελλάδας.

Ωστόσο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά στα κεντρικά της Volkswagen, καθώς ανακοινώθηκε ότι οι εργαζόμενοι της που καλύπτονται από συλλογικές συμβάσεις θα λαμβάνουν για το 2019 ακαθάριστο επίδομα απόδοσης, ύψους 4.950 ευρώ.

Σε σχετική του δήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής εταιρείας,  Χέρμπερτ Ντις, ανέφερε: «Οι εργαζόμενοι της Volkswagen επέδειξαν και πάλι μια ισχυρή ομαδική απόδοση το 2019. Έχουν συμβάλει καθοριστικά στην επιχειρηματική της επιτυχία. Με το επίδομα αυτό στο πλαίσιο της συλλογικής σύμβασης, θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για τη δέσμευση τους και να επιτρέψουμε σε κάθε μεμονωμένο υπάλληλο να συμμετάσχει στην επιτυχία της εταιρείας».

Σημειώνεται επίσης ότι το επίδομα αυτό βασίζεται στη διετή περίοδο υπολογισμού που καθορίζεται στις συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων. Ήδη έχουν λάβει το ακαθάριστο ποσό των 1.690,50 ευρώ στο μισθό του Νοεμβρίου το 2019, ενώ θα λάβουν το υπόλοιπο ακαθάριστο ποσό των 3.259,50 ευρώ πάλι μαζί με το μισθό τους τον ερχόμενο Μάιο.


Tags assigned to this article:
Volkswagenεργαζόμενοιμπόνους

Related Articles

Δείτε ένα Tesla Model X να εισβάλει σε γυμναστήριο (video)

Είναι από τα περιστατικά που περιγράφονται καλύτερα με τον κλισέ τίτλο απίστευτο και όμως αληθινό. Όπως θα δείτε και στο

Βρέθηκε κλεμμένη Corvette μετά από 38 χρόνια

Μια απίστευτη ιστορία θα μπορούσε να διηγηθεί αυτή η μπλε Chevrolet Corvette αν μιλούσε. Το κουβάρι του νήματος άρχισε να

Το κινητό τηλέφωνο της Land Rover για σκληρή χρήση

Αν είστε λάτρης της περιπέτειας και των off-road εξορμήσεων τότε σίγουρα είστε και οπαδός των SUV της Land Rover, αλλά