Breaking News

H οροφή του carbio ανοίγει και αποκαλύπτονται 33 κιλά κάνναβης (video)

H οροφή του carbio ανοίγει και αποκαλύπτονται 33 κιλά κάνναβης (video)

Στο συγκεκριμένο κόκκινο Opel Astra cabrio το άνοιγμα της υφασμάτινης οροφής του δε μπορεί να ολοκληρωθεί, καθώς ο ειδικός χώρος που προορίζεται για να τη φύλαξη της όταν αυτή αναδιπλωθεί ήταν κατειλημμένος από 33 κιλά κάνναβης.

Την κρυψώνα αυτή σκαρφίστηκε ένας 22χρονος αλλοδαπός, ωστόσο την ανακάλυψαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας. Έπειτα λοιπόν από αξιοποίηση συγκεκριμένων στοιχείων την Πέμπτη το πρωί 20 Δεκεμβρίου 2018 στην Κοζάνη στήθηκε αστυνομική επιχείρηση.

Μετά την ακινητοποίηση του εν λόγω cabrio οχήματος εντοπίστηκαν στο χώρο αποθήκευσης της αναδιπλούμενης οροφής τρεις ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους τριάντα 33 κιλών και 590 γραμμαρίων.

Πέρα από το cabrio Opel Astra κατασχέθηκαν επίσης δυο κινητά τηλέφωνα, τρεις κάρτες SIM και το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ. Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Παρακολουθήστε στο παρακάτω video τη στιγμή που η  οροφή του carbio ανοίγει και αποκαλύπτονται τα ναρκωτικά.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
AstracabrioOpelκάνναβηΚοζάνη

Related Articles

Με τελική ταχύτητα 105 χλμ./ώρα και ταχύτερη επιτάχυνση το νέο ηλεκτρικό σκούτερ Seat MÓ 125 Performance

Τη νέα αναβαθμισμένη έκδοση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου σκούτερ Seat MÓ 125 αποκάλυψε η ισπανική εταιρεία. Ο λόγος για το νέο

Το πιο αλλοπρόσαλλο τροχαίο ατύχημα που έχετε δει – Κανείς δε μπορεί να εξηγήσει πως βρέθηκε εκεί το αυτοκίνητο (φωτογραφίες)

Η πρώτη σκέψη, που σίγουρα θα κάνατε και εσείς, μόλις είδατε τις φωτογραφίες από το συγκεκριμένο τροχαίο ατύχημα, είναι πώς

Κόκκινη άσφαλτος-18 νεκροί σε τροχαία το Σεπτέμβριο

Δε λένε να αλλάξουν χρώμα οι ελληνικοί δρόμοι, καθώς κάθε μήνα «ποτίζονται» με το αίμα οδηγών. Για ακόμα μια φορά