Breaking News

Πανάκριβη και συλλεκτική Mercedes δώρο στον Ρονάλντο (video)

Πανάκριβη και συλλεκτική Mercedes δώρο στον Ρονάλντο (video)

Πώς θα σας φαινόταν αν στα επόμενα γενέθλια σας παίρνατε για δώρο μια Mercedes G-Class Brabus;

Μάλλον θα ζητωκραυγάζατε από τη χαρά σας και δε θα πιστεύατε στα μάτια σας. Μια αρκετά πιο χαλαρή αντίδραση είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντo όταν η σύντροφος του Τζωρτζίνα Ροντρίγκεζ του δώρισε για τα 35α γενέθλια του το θηριώδες γερμανικό SUV.

H ίδια μοιράστηκε τη στιγμή με τους ακολούθους της στο Instagram, όταν οι φίλοι και συνεργάτες του Ρονάλντo τον υποδέχτηκαν μπροστά από τη μαύρη G-Class Brabus με την τεράστια κόκκινη κορδέλα.

Ο διάσημος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους δέχτηκε τις ευχές με χαμόγελο, αλλά δεν έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την G-Class Brabus των 666.000 ευρώ. Ίσως διότι στο γκαράζ του έχει πολύ πιο ακριβά και συλλεκτικά αυτοκίνητα όπως Bugatti, Lamborghini, Rolls Royce, Ferrari και McLaren.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η εν λόγω G-Class Brabus V12 900 είναι μια από τις μόλις δέκα που έχουν κατασκευαστεί, τροφοδοτείται από V12 κινητήρα 6.3 λίτρων με ισχύ 900 ίππων και ροπή 1.500 Nm. Παρότι ζυγίζει 2.660 κιλά μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα εντός μόλις 3,8 δευτ., ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα.

 



Related Articles

Τι πρόβλημα υπάρχει με την Aston Martin DB11 και ανακαλείται;

Στην ανάκληση όλων των DB11 που κατασκεύασε από το τέλος του 2015 προχώρησε η Aston Martin. Στο σύνολό τους οι

Το χειρότερο παρκάρισμα με Porsche (video)

Άδοξο τέλος είχε μια Porsche Taycan, καθώς πιθανότατα υπέστη αρκετά βαριά ζημία, εξαιτίας του ατζαμή οδηγού της. Αρχικά να υπενθυμίσουμε

Tι σχέση έχει ο Έλτον Τζον με αυτή τη Bentley Flying Spur;

Για ακόμα μια χρονιά ο Έλτον Τζον θα δημοπρατήσει ένα πανάκριβο supercar στο πλαίσιο ενός λαμπερού gala που θα διοργανώσει