Breaking News

Το μπλε επετειακό χρώμα του Nissan GT-R

Το μπλε επετειακό χρώμα του Nissan GT-R

Μισό αιώνα ζωής γιορτάζει το Nissan GT-R, μέσα από τη νέα του επετειακή έκδοση, η οποία φέρει σπέσιαλ χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά είναι η επιστροφή της μπλε απόχρωσης ονόματι “Bayside Blue” στην παλέτα του ιαπωνικού supercar. Η εν λόγω βαφή μάλιστα επεκτείνεται στις ακτίνες των ζαντών και στις τέσσερις στρογγυλές απολήξεις της εξάτμισης. Παράλληλα στο πίσω τμήμα της νέας έκδοσης 50th Anniversary, τοποθετούνται τα σχετικά λογότυπα, ενώ μια λευκή διπλή λωρίδα διασχίζει το εμπρός καπό, την οροφή και στο πάνω τμήμα του πόρτμπαγκαζ.

Υπάρχει επίσης και η επιλογή του ασημί χρώματος για το αμάξωμα με λευκές λωρίδες ή λευκού χρώματος  αμαξώματος με κόκκινες λωρίδες. Στο εσωτερικό κυριαρχούν οι γκρι δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα, στα πάνελ των θυρών, στο ταμπλό και στο τιμόνι.

O αναβαθμισμένος V6 twin-turbo κινητήρας των 3.8 λίτρων εξακολουθεί να αποδίδει 565 ίππους και 633 Nm ροπής.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το Nissan GT-R Nismo που ζυγίζει μόνο 193 γραμμάρια

Φέτος το εμβληματικό GT-R γιορτάζει την 50η του επέτειο και η Nissan βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο να γιορτάσει το γεγονός

Τράκαρε τη McLaren Senna των 850.000 ευρώ μόλις την αγόρασε

Κακό μάτι φαίνεται πως είδε τον ιδιοκτήτη μιας νέας McLaren Senna, καθώς στάθηκε αρκετά άτυχος από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα

Απανθρακώθηκαν επιβάτες Ferrari σε σύγκρουση με Lamborghini – Κάμερα κατέγραψε τη φονική προσπέραση (φωτογραφίες & βίντεο)

Μια Ferrari και μια Lamborghini πρωταγωνίστησαν σε ακόμα μια τραγωδία που γράφτηκε στην άσφαλτο. Το συγκλονιστικό αυτό τροχαίο ατύχημα με