Breaking News

Πόσο κοστίζει το Nissan GT-R στις Η.Π.Α;

Πόσο κοστίζει το Nissan GT-R στις Η.Π.Α;

Η Nissan ξεκίνησε το επίσημο λανσάρισμα του ανανεωμένου GT-R στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Το ιαπωνικό supercar έχει υποστεί αλλαγές στην εξωτερική και εσωτερική του εικόνα, ενώ έχει ενισχυθεί ο εξοπλισμός και η δύναμη του.

Πιο αναλυτικά, στην πιο προσιτή του έκδοση ονόματι Pure το ανανεωμένο GT-R διαθέτει το σύστημα πολυμέσων NissanConnect που προσφέρει πλοήγηση και συνδεσιμότητα μέσω Apple CarPlay και το νέο πακέτο “Kuro Night” για το εσωτερικό του.

Η τιμή του GT-R Pure διαμορφώνεται στα 85.777 ευρώ. Ακολουθεί η έκδοση Premium των 94.784 ευρώ.  Περνάμε τώρα στην περιορισμένης παραγωγής έκδοση Track, με ισχύ 565 ίππων, που εξοπλίζεται με ηχοσύστημα της Bose με έντεκα ηχεία και εξάτμιση από τιτάνιο, ενώ κοστίζει 110.225 ευρώ. Η κορυφαία τώρα έκδοση GT-R Nismo αγγίζει τα 150.544 ευρώ.

Όλες οι εκδόσεις του GT-R τροφοδοτούνται από έναν V6 twin-turbo κινητήρα 3.8 λίτρων που αποδίδει 565 ίππους και 632 Nm ροπής, ενώ στο GT-R Nismo η ισχύς ανεβαίνει στους 600 ίππους και η ροπή στα 652 Nm.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
GT-RNissan

Related Articles

Ποινές φυλάκισης με αναστολή για το τρακάρισμα μιας Porsche με Ferrari

Στις 20 Μαΐου του 2018 σε έναν κυκλικό κόμβο της Βρετανίας συγκρούστηκαν μεταξύ τους μια Ferrari 458 Spider και μια

Λεωφορεία της Mercedes φτάνουν στην Πολωνία

Οι δημόσιες μεταφορές με λεωφορεία στην Βαρσοβία θα γίνονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους με οχήματα της Mercedes. Στην πολωνική πρωτεύουσα

Το Ford F-150 Raptor κινείται μόνο του σε off-road διαδρομές (video)

Με το καινοτόμο σύστημα, ονόματι Trail Control θα εξοπλίζεται το ανανεωμένο Ford F-150 Raptor. Τι ακριβώς κάνει το εν λόγω