Breaking News

Απίστευτο ατύχημα με νταλίκα λόγω ομίχλης (video)

Απίστευτο ατύχημα με νταλίκα λόγω ομίχλης (video)

Τον τρόμο σκόρπισε μια νταλίκα σε αυτοκινητόδρομο του Λούμποκ στο Τέξας, όταν ο οδηγός της έχασε την ορατότητα του, λόγω πυκνής ομίχλης.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα οχήματος το πρωί της περασμένης Παρασκευής, στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί και περιπολικά, που είχαν κληθεί για τη σύγκρουση δυο οχημάτων.

Ξαφνικά έκανε την εμφάνιση της μια μεγάλη νταλίκα, η οποία με ταχύτητα αρχικά εμβόλισε δυο ακινητοποιημένα SUV και στη συνέχεια, λόγω των ελιγμών που έκανε ο οδηγός της, δίπλωσε και ντελαπάρισε καταπλακώνοντας ένα λευκό pickup. Παράλληλα διακρίνεται και ένας αστυνομικός που τρέχει να σωθεί την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας του Τέξας, ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάστρεμμα στον αστράγαλο, χτύπημα στο κεφάλι, μώλωπες στα πλευρά και την πλάτη του, ωστόσο πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα. Ο οδηγός του λευκού pickup μεταφέρθηκε επίσης στο νοσοκομείο με σοβαρότερα όμως τραύματα. Ο οδηγός της νταλίκας τώρα διώκεται για υπερβολική ταχύτητα.


Tags assigned to this article:
ατύχημαΝταλίκαομίχλη

Related Articles

Οδηγοί αγώνων εκτελούν ασκήσεις ακριβείας με φορτηγό Scania (video)

Για ποιο λόγο δυο διάσημοι οδηγοί αγώνων κάθονται πίσω από το τιμόνι ενός φορτηγού Scania; Στο παρακάτω video ο Πέτερ

Αυτόνομα φορτηγά της ΜΑΝ θα βγουν σε δημόσιους δρόμους

Η θέα ενός μεγάλου φορτηγού της ΜΑΝ που κινείται αυτόνομα προκαλεί δέος και μάλλον φόβο στους υπόλοιπους οδηγούς. Ωστόσο αυτό

Μεγάλη ζήτηση για το ηλεκτροκίνητο Nissan e-NV200

Την εμπορική επιτυχία του αναβαθμισμένου και αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν e-NV200 γιορτάζει η Nissan, καθώς οι πωλήσεις του στην Ευρώπη από