Breaking News

Το φορτηγό DAF XF 480 τσιγκουνεύεται στην κατανάλωση καυσίμου (video)

Το φορτηγό DAF XF 480 τσιγκουνεύεται στην κατανάλωση καυσίμου (video)

Η εταιρεία μεταφορών Stalkers θα μπορούσε κάλλιστα να συντάξει μια συστατική επιστολή για το νέο φορτηγό DAF XF 480, στην οποία σίγουρα θα ανέγραφε ότι ένα από τα βασικά του προσόντα είναι η οικονομία καυσίμου που προσφέρει.

Η εν λόγω εταιρεία μεταφορών με έδρα τη βρετανική πόλη Μπάρτον γιορτάζει την 50η της επέτειο ενσωματώνοντας στο στόλο της τα νέα φορτηγά XF 480 με τράκτορα “Super Space Cabs” και έξι άξονες δυο τροχών “FTG” .

Έπειτα από δυο εβδομάδες σκληρής εργασίας μέρα-νύχτας των νέων φορτηγών XF 480 οι ιθύνοντες της εταιρείας Stalkers αναφέρουν ότι σε σύγκριση με τα DAF CF φορτηγά που αντικατασταθήκαν παρατήρησαν μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου που φτάνει το 8,6%, καθώς επιτυγχάνεται επιστροφή 3,1 λίτρων για κάθε χιλιόμετρο που διανύουν.

Παράλληλα η ενσωματωμένη εμπρός κάμερα των φορτηγών XF 480 μειώνει το κόστος των ασφαλιστικών εισφορών για την εταιρεία Stalkers, η οποία διαθέτει ένα στόλο 42 οχημάτων που εργάζονται όλο το 24ωρο, επτά μέρες την εβδομάδα, ενώ απασχολεί 70 υπαλλήλους.



Related Articles

Το επερχόμενο θηριώδες pickup της Tesla

Με αφορμή την παρουσίαση του νέου roadster και του νέου της τράκτορα η Tesla μας δίνει και μια πρώτη γεύση

Δυο συλλήψεις για «πειραγμένο» ταχογράφο σε φορτηγό

Ίσως να έχετε δει και εσείς κάποια στιγμή στο δρόμο να σας προσπερνά με αρκετή ταχύτητα ένα φορτηγό και να

Τα νέα τούρκικα φορτηγά Turga από την BMC

Δυναμική επιστροφή πραγματοποίησε η τούρκικη εταιρεία BMC στο 67ο Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων στο Ανόβερο. όπου παρουσίασε τη νέα της