Breaking News

Τρίχρονη προκάλεσε ζημίες 9.000 ευρώ σε αντιπροσωπεία της Audi

Τρίχρονη προκάλεσε ζημίες 9.000 ευρώ σε αντιπροσωπεία της Audi

Παιδί για…«υιοθεσία» είναι ένα τρίχρονο κοριτσάκι από την Κίνα, το οποίο σίγουρα δεν είναι το πιο φρόνιμο παιδί στον κόσμο.

Αν λοιπόν μαλώνετε συχνά το τέκνο σας για τις ζημίες που προκαλεί στο σπίτι αναλογιστείτε ότι ένας πατέρας στην Κίνα θα πρέπει να πληρώσει σχεδόν 9.000 ευρώ για την αταξία της κόρης του.

Τι ακριβώς συνέβη; Πριν από περίπου ένα μήνα το ζευγάρι επισκέφτηκε τοπική αντιπροσωπεία της Audi μαζί με την κόρη τους, η οποία όμως φαίνεται ότι διέφυγε της προσοχής τους. Το κοριτσάκι βρήκε ως παιχνίδι να πάρει μια πέτρα και να αρχίσει να γρατζουνάει δέκα συνολικά αυτοκίνητα.

Δε γνωρίζουμε ποια ακριβώς μοντέλα της Audi έπεσαν θύματα της μικρής «βανδαλίστριας», οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι προκάλεσε σημαντικές φθορές στη βαφή ορισμένων Q3 και Q8.

Όπως ήταν λογικό η αντιπροσωπεία της Audi έκανε μήνυση στον πατέρα του κοριτσιού, από τον οποίο ζητούσε το ποσό των 25.600 ευρώ, καθώς παρότι οι γρατσουνιές δεν ήταν μεγάλες τα αυτοκίνητα έπρεπε να βαφτούν ξανά κάτι που δε θα επέτρεπε μετά να πωληθούν ως καινούργια.

Τελικά ο δύστυχος πατέρας τη «γλύτωσε» με αρκετά χαμηλότερη χρηματική ποινή που ανέρχεται στα 9.000 ευρώ. Αλήθεια, εσείς πως θα αντιδρούσατε αν το παιδί σας έκανε κάτι τέτοιο;

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Μια BMW M3 GTS στο βυθό λίμνης (video)

Από το βυθό μιας λίμνης «ψάρεψε» ο γερανός αυτήν την πορτοκαλί BMW M3 GTS, όπως θα δείτε και στο παρακάτω

Καταδίωξη ενός 10χρονου οδηγού (video)

Τα ατίθασα νιάτα μερικές φορές δεν παιδεύουν μόνο τους γονείς, αλλά και την αστυνομία. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε

Οδηγός φορτηγού δεν κατάλαβε ότι παρέσυρε ένα Volkswagen Golf (video)

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχτηκε στον αυτοκινητόδρομο Α40 του Λονδίνου, καθώς ο οδηγός ενός φορτηγού είχε παρασύρει, άθελα του, ένα μαύρο