Breaking News

Ο γερανός της Τροχαίας σήκωσε παράνομα σταθμευμένες μοτοσυκλέτες (video)

Ο γερανός της Τροχαίας σήκωσε παράνομα σταθμευμένες μοτοσυκλέτες (video)

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video που δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία, το πρωί της 10ης Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε ειδική τροχονομική εξόρμηση στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο λοιπόν του Ειδικού Επιχειρησιακού προγράμματος «ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών στις πόλεις» ο γερανός της Τροχαίας σήκωσε παράνομα σταθμευμένες σε πεζοδρόμια μοτοσυκλέτες κατά μήκος των οδικών αξόνων Σταδίου, Πανεπιστημίου και επί της Πλατείας Κολοκοτρώνη, καθώς παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία των πολιτών.

Συνολικά βεβαιώθηκαν 114 παραβάσεις παρανόμων σταθμεύσεων. Ενόψει της επερχόμενης εορταστικής περιόδου, παρόμοιες ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν, σε σημεία αυξημένης κυκλοφορίας, ώστε να αντιμετωπιστούν τροχονομικές παραβάσεις που δυσχεραίνουν τη διέλευση πεζών και οδηγών, επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους.



Related Articles

Ο Πρόεδρος της Mercedes τώρα μπορεί να οδηγεί BMW (video)

Μετά από σχεδόν δεκατρία χρόνια στο τιμόνι της Mercedes, o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Ντίτερ Ζίτσε, αφήνει τα ινία στο

Είδε ένα Audi A3 να έρχεται κατά πάνω του με την οροφή (video)

Η προσπέραση σε στενούς ορεινούς δρόμους διπλής κατεύθυνσης με πολλές στροφές μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες. Αυτό πλέον το γνωρίζει

Χιλιάδες αλκοτέστ πραγματοποίησε η Τροχαία σε τρεις μέρες

Όπως έχουμε επισημάνει πολλές φορές η παραβατική συμπεριφορά των οδηγών στη χώρα μας δε μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με «τσουχτερά»