Breaking News

Σύλληψη για διαρρήξεις αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας

Σύλληψη για διαρρήξεις αυτοκινήτων στο κέντρο της Αθήνας

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους που διατρέχει αν σταθμεύσεις το αυτοκίνητο σου σε ορισμένες γειτονιές στο κέντρο της Αθήνας είναι όταν επιστρέψεις να βρεις κάποιο τζάμι σπασμένο και να λείπουν προσωπικά σου αντικείμενα.

Για ανάλογα αδικήματα συνελήφθη στις 28 Νοεμβρίου ένας 33χρονος ημεδαπός  στην περιοχή της Ομόνοιας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, κατά το τελευταίο τουλάχιστον εξάμηνο, διέπραττε συστηματικά κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα και γραφεία στο κέντρο της Αθήνας και κυρίως στις περιοχές Εξαρχείων και Κολωνακίου.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν δεκαπέντε περιπτώσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα και γραφεία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

 



Related Articles

Δείτε λάβα ηφαιστείου να καταπίνει ένα Ford Mustang (video)

Το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη ξύπνησε θυμωμένο, αναβλύζοντας από τα έγκατα της γης την καυτή και παχύρευστη του λάβα ύψους

Μισοπνιγμένο βγήκε από τη θάλασσα Peugeot 206 για χάρη ενός jet ski (video)

Κυριολεκτικά σε «ναυάγιο» παραλίγο να καταλήξει η προσπάθεια ενός οδηγού να βάλει στη θάλασσα το jet ski που ρυμουλκούσε με

Θες να πας στο κέντρο αλλά σκέφτεσαι που θα παρκάρεις; Καβάλα το νέο ηλεκτρικό πατίνι της Fiat! (video)

Αναμφισβήτητα το Fiat 500 είναι ένα μικρό μοντέλο πόλης, το οποίο διακρίνεται για το πόσο ευέλικτο είναι μέσα στα στενά