Breaking News

Μετέφεραν 18 κιλά κάνναβης σε κρύπτες αυτοκινήτου

Μετέφεραν 18 κιλά κάνναβης σε κρύπτες αυτοκινήτου

Σε αποθήκη ναρκωτικών μετέτρεψαν ένα αυτοκίνητο δυο αλλοδαποί, καθώς είχαν τοποθετήσει σε ειδικές κρύπτες πάνω από 18 κιλά κάνναβης.

Όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες τα πακεταρισμένα ναρκωτικά είχαν τοποθετηθεί στα πάνελ των θυρών και στον πίσω προφυλακτήρα. Συνολικά εντοπίστηκαν 35 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18 κιλών και 620 γραμμαρίων.

Η σύλληψη ενός 20χρονου και μιας 33χρονης  έγινε στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας όταν αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο του αυτοκίνητο τους. Παράλληλα κατασχέθηκε το εν λόγω αυτοκίνητο, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, ενώ θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Οι αλλαγές στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από 4 Μαΐου

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020, καταργούνται οι περιορισμοί μετακινήσεων των πολιτών και η υποχρεωτική αποστολή SMS στο 13033,

Σύλληψη για ληστεία σε βάρος οδηγών φορτηγών

Θρασύτατη ληστεία πραγματοποίησαν πριν από μια εβδομάδα περίπου (5 Νοεμβρίου) τέσσερις άντρες, σε βάρος οδηγών φορτηγών στον Ασπρόπυργο. Αφού προσέγγισαν

Δείτε πως ένα Toyota Camry αναποδογύρισε χτυπώντας από πίσω ένα Honda Accord (video)

Συχνά γινόμαστε μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων με οδηγούς να έχουν αποσπασμένη την προσοχή τους και να συγκρούονται με το προπορευόμενο όχημα.