Breaking News

Έκλεβαν οδηγούς αυτοκινήτων με τη βοήθεια μιας γάτας

Έκλεβαν οδηγούς αυτοκινήτων με τη βοήθεια μιας γάτας

Η συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, οδήγησε στην εξάρθρωση συμμορίας τα μέλη της οποίας διέπρατταν διακεκριμένες κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων οδηγών αυτοκινήτων.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν στις 2 Δεκεμβρίου δύο αλλοδαποί ηλικίας 32 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και έτερου συνεργού τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική συμμορία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, απάτη με υπολογιστή και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω αποτελούσαν μέλη εγκληματικής συμμορίας, οι οποίοι δρώντας από κοινού και έχοντας εναλλασσόμενους ρόλους, προσέγγιζαν άτομα τα οποία επέβαιναν στα οχήματά τους και με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαιρούσαν προσωπικά τους αντικείμενα και τσάντες που περιείχαν χρηματικά ποσά και κάρτες αναλήψεων τραπεζών με τις οποίες εν συνεχεία πραγματοποιούσαν αναλήψεις ποσών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική προανάκριση οι δράστες, κατά τον τελευταίο μήνα, προέβησαν σε δεκατέσσερις διακεκριμένες κλοπές στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης, πάντα με πρόσχημα τον κίνδυνο πρόκλησης τραυματισμού αδέσποτου ζώου (γάτα).

Τονίζεται ότι οι δύο προαναφερόμενοι αλλοδαποί προέβαλαν σθεναρή αντίσταση ασκώντας έντονη σωματική βία σε βάρος των αστυνομικών προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψης.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Σκηνές παραφροσύνης στη μέση του δρόμου – Γυμνός άντρας χτύπησε αστυνομικό και του έκλεψε το περιπολικό (βίντεο)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε κεντρικό δρόμο του Λας Βέγκας, όταν ένας εντελώς γυμνός άντρας χτύπησε αστυνομικό και του έκλεψε το

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην οδό Βασ. Γεωργίου Β΄

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία την Κυριακή 8-11-2020 κατά τις ώρες 08:00 έως 13:30, λόγω εκτέλεσης

Σκίουροι προκάλεσαν ζημία σε ένα Volkswagen Golf

Εισβολή όχι από κλεφτές αλλά από σκίουρους δέχτηκε ένα άτυχο Volkswagen Golf κατά τη διάρκεια της ακινητοποίησης του για πέντε