Breaking News

Να γιατί δεν πρέπει να στεκόμαστε δίπλα στο αυτοκίνητο μας αν πάθει βλάβη (video)

Να γιατί δεν πρέπει να στεκόμαστε δίπλα στο αυτοκίνητο μας αν πάθει βλάβη (video)

Παραλίγο τραγωδία θα είχε συμβεί σε αυτοκινητόδρομο του Σαν Φρανσίσκο όταν ένα αυτοκίνητο έφυγε ανεξέλεγκτα από την αριστερή λωρίδα και προσέκρουσε πάνω σε άλλα δυο οχήματα.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video το ασημί αυτοκίνητο προσέκρουσε στο διαχωριστικό τσιμεντένιο τοιχίο όταν ο δρόμος άρχισε να αποκτά ελαφρώς δεξιά  κλίση, στη συνέχεια ο οδηγός έχασε εντελώς τον έλεγχο, εμβόλισε πλευρικά ένα λευκό Toyota Prius και έπειτα έπεσε πάνω σε ένα ακινητοποιημένο, προφανώς από μηχανική βλάβη, όχημα που βρίσκονταν στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης.

Το στιγμιότυπο όμως που πραγματικά κόβει την ανάσα είναι όταν η τρελή κούρσα του αυτοκινήτου κατέληξε όχι μόνο πάνω στο ακινητοποιημένο όχημα αλλά και πάνω στον οδηγό του που είχε αποβιβαστεί από αυτό. Ο άντρας διακρίνεται να πέφτει στην άσφαλτο, αλλά σύντομα σηκώθηκε, επομένως μάλλον δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Το πιθανότερο αίτιο για το τρομακτικό αυτό τροχαίο ατύχημα είναι ίσως η απόσπαση της προσοχής του οδηγού από το δρόμο. Επίσης να θυμάστε πάντα ότι αν το αυτοκίνητο σας μείνει από βλάβη δεν πρέπει να περιμένετε την οδική βοήθεια έξω από αυτό, αλλά πίσω από κάποια προστατευτική ράμπα.


Tags assigned to this article:
ατύχημαβλάβηΣαν Φρανσίσκο

Related Articles

Διαρρήκτες αυτοκινήτων με λεία 4.000 ευρώ πιάστηκαν από την Αστυνομία

Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων προχτές τα ξημερώματα πέρασαν χειροπέδες σε δυο αλλοδαπούς, ηλικίας 23 και 30 ετών, με

Έριξε κλωτσιά σε περιπολικό και μετά τον μάζευαν από κάτω (video)

Κατά της εξουσίας φαίνεται ότι ήταν ο αναβάτης ενός σκούτερ, καθώς αποφάσισε να τα βάλει με ένα περιπολικό της αστυνομίας.

Τα νέα μοντέλα που θα είναι διαθέσιμα στο Gran Turismo Sport

Χαρμόσυνα τα νέα για τους gamers, καθώς σύντομα θα μπορούν να οδηγήσουν, κρατώντας το τηλεχειριστήριο της κονσόλας τους, δεκατρία νέα