Breaking News

Συνελήφθησαν έξι παρκαδόροι νυχτερινών κέντρων

Συνελήφθησαν έξι παρκαδόροι νυχτερινών κέντρων

Για τους θαμώνες των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης είναι ευκολία να σταματάνε μπροστά από την είσοδο και ο παρκαδόρος να αναλαμβάνει τη στάθμευση του αυτοκινήτου τους.

Για τους υπολοίπους οδηγούς όμως που ψάχνουν να παρκάρουν στους γύρω δρόμους των νυχτερινών κέντρων η κατάσταση είναι απελπιστική. Κώνοι, αλυσίδες, μπάρες, σιδερένια αντικείμενα και σταθμευμένα οχήματα έχουν στόχο να κρατάνε θέσεις για τους πελάτες των νυχτερινών κέντρων.

Στο πλαίσιο λοιπόν διενέργειας στοιχευμένων ελέγχων πραγματοποιήθηκε εξόρμηση από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν τις βραδινές ώρες της 1η Νοεμβρίου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της επόμενης μέρας και είχαν σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη έξι ατόμων, τριών ημεδαπών και τριών αλλοδαπών, οι οποίοι εργάζονταν ως παρκαδόροι.

Έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση απόδειξης, παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν στα καταστήματα. Στη συνέχεια τα στάθμευαν σε οδούς, πεζοδρόμια και δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει παράνομα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.



Related Articles

Τροχαία: Αυξάνει την παρουσία της και τους ελέγχους στους δρόμους κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Αυξημένα μέτρα και εντατικότερους ελέγχους ανακοίνωσε η Τροχαία στο πλαίσιο εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Στόχος η ασφαλέστερη

Πάνω από 28 κιλά κοκαΐνης βρέθηκαν σε κρύπτη αυτοκινήτου (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να δημιουργούνται κρύπτες σε εσοχές τμημάτων αυτοκινήτων για τη μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο

Τα αυτοκινητάκια Hot Wheels έγιναν 50 ετών (video)

Γενιές και γενιές παιδιών έχουν αναθρέψει τα διάσημα σε όλο τον κόσμο αυτοκινητάκια Hot Wheels, καθώς υπάρχουν σε αυλές, δωμάτια,