Breaking News

Δείτε τη σύγκρουση μιας Porsche 911 με Bugatti Chiron (video)

Δείτε τη σύγκρουση μιας Porsche 911 με Bugatti Chiron (video)

H τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που τα αποτελέσματα των δοκιμών πρόσκρουσης (crash tests) μπορούν πλέον να προβλεφθούν σε μεγάλο ποσοστό μέσω των ειδικών προσομοιωτών στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Η εξέλιξη των προσομοιωτών βέβαια συνεχίζεται και για το λόγο αυτό ο γερμανικός οργανισμός αυτοκινήτου ADAC θέλησε να διαπιστώσει το ποσοστό ακρίβειας τους. Κάτι τέτοιο με πραγματικά αυτοκίνητα όμως είναι αρκετά κοστοβόρο.

Για το λόγο υπέβαλε σε δοκιμασία πλαγιομετωπικής πρόσκρουσης με ταχύτητα 60 χλμ./ώρα μια Porsche 911 GT3 RS με μια Bugatti Chiron. Τα εν λόγω  supercars ωστόσο ήταν σε κλίμακα 1:8, ενώ δεν ήταν μεταλλικά, αλλά είχαν χτιστεί με τα διάσημα τουβλάκια της Lego.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video οι εμπειρογνώμονες της ADAC φωτογράφησαν και αξιολόγησαν τα ευρήματα, τα οποία ήταν δεκάδες διασκορπισμένα τουβλάκια Lego. Σημειώστε ότι στην αρχή του video θα δείτε την μετωπική πρόσκρουση της Porsche 911 GT3 RS πάνω σε ένα τοίχο.


Tags assigned to this article:
911 GT3 RSADACBugattiChironPorsche

Related Articles

H ανεπανάληπτη νέα Ferrari SP-8 θα είναι μονίμως ξεσκέπαστη – Ποιος είναι ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης της (φωτογραφίες)

Μόνο ένας άνθρωπος σε όλο τον κόσμο θα αποκτήσει τη νέα Ferrari SP-8, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για αυτόν! Η

Μαντέψτε για ποιο λόγο ανακαλείται η Lamborghini Centenario

Η διαδικασία της ανάκλησης δεν κάνει διακρίσεις, καθώς μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε συλλεκτικά supercars, όπως είναι η Lamborghini

Το μέρος όπου δεν υπάρχει άλλη Porsche σε απόσταση 1.400 χλμ. (video)

Σίγουρα δε συναντάμε πολλά μοντέλα της Porsche όταν κυκλοφορούμε στους δρόμους της Ελλάδας, ωστόσο κάπου στον κόσμο υπάρχει ένα μέρος,