Breaking News

Πότε έρχεται το νέο Nissan Juke; Πάρτε μια μικρή γεύση

Πότε έρχεται το νέο Nissan Juke; Πάρτε μια μικρή γεύση

Η εκκεντρική εξωτερική εμφάνιση ήταν πάντα το σημείο αναφοράς στο Nissan Juke, ωστόσο ήταν και αυτή που κατάφερε να το αναδείξει, τουλάχιστον σχεδιαστικά, από τους αντιπάλους του.

Η ιαπωνική εταιρεία λοιπόν ανακοίνωσε ότι το νέο Juke θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ μας έδωσε και την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το νέο συμπαγές crossover της.

Σε αυτή διακρίνουμε κυρίως τα στενόμακρα Led φώτα ημέρα και από κάτω τους στρογγυλούς προβολείς με τρεις επίσης Led προεκτάσεις. Παράλληλα ορατή είναι και η χαρακτηριστική μάσκα σχήματος “V” της Nissan, η αλουμινένια εμπρός ποδιά και το μαύρο προστατευτικό πλαστικό στο θόλο του τροχού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι το νέο Juke θα διατηρήσει από το απερχόμενο μοντέλο, πέρα από τα εμπρός φωτιστικά σώματα δυο επιπέδων, τα φουσκωμένα του φτερά, την ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή της οροφής και τις «κρυφές» πίσω χειρολαβές των θυρών.

Το νέο Juke θα είναι δομημένο πάνω στην πλατφόρμα CMF, στη γκάμα του θα υπάρχει ο τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.3 λίτρων απόδοσης 140 ίππων, ένας επίσης βενζίνης 1.0 λίτρου και ένας πετρελαιοκινητήρας 1.5 λίτρων.

Δεν αποκλείεται όμως για πρώτη φορά το Juke να λανσαριστεί με plug-in υβριδική έκδοση, η οποία θα απαρτίζεται από βενζινοκινητήρα 1.6 λίτρων, ηλεκτροκινητήρα και μπαταριά 9,8 kWh που θα του επιτρέπει να κινείται αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας για 30 χλμ.


Tags assigned to this article:
crossoverNissanνέα Juke

Related Articles

To προφίλ του νέου Volkswagen Jetta

Η αποκάλυψη του νέου Volkswagen Jetta πλησιάζει, καθώς θα πραγματοποιηθεί σε ένα μήνα σχεδόν στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ. Η Volkswagen

Πλήρως τακτοποιημένο το εσωτερικό του νέου Volvo XC40 (video)

Τάξη έρχεται να βάλει το νέο Volvo XC40 στην ακαταστασία που επικρατεί πολλές φορές στο εσωτερικό των αυτοκινήτων. Σύμφωνα με

Πότε αποκαλύπτεται τo νέο Volkswagen Touareg;

Το πρώτο από τα πολλά νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει η Volkswagen εντός του 2018 θα είναι το νέο Touareg.