Breaking News

Το νέο Volkswagen Touareg ταξιδεύει από τη Σλοβακία στην Κίνα (videos)

Το νέο Volkswagen Touareg ταξιδεύει από τη Σλοβακία στην Κίνα (videos)

Η Volkswagen μας προσκαλεί να ακολουθήσουμε το νέο Touareg στο μακρύ του ταξίδι προς την πλήρη αποκάλυψη του.

Η επίσημη πρεμιέρα του νέου Touareg θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου στο Σαλόνι του Πεκίνου, όπου θα πετάξει από πάνω του και το τελευταίο κομμάτι καμουφλάζ που έχει απομείνει στο αμάξωμα του.

Μέχρι να φτάσει στην πρωτεύουσα της Κίνας το νέο Touareg θα διανύσει πάνω από 16.000 χλμ. περνώντας μέσα από έντεκα διαφορετικές χώρες.

Η αφετηρία του ήταν η Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, ενώ στο πρώτο video θα το δείτε στη Βιέννη της Αυστρίας, στο Πόζναν της Αυστρίας και στη Ρίγα της Λετονίας. Το ταξίδι συνεχίζεται στο δεύτερο video με σταθμούς την Αγία Πετρούπολη και τη Μόσχα της Ρωσίας, αλλά και το Οράλ του  Καζακστάν.

Η ναυαρχίδα στη γκάμα SUV της Volkswagen θα φέρει ένα πλήρως ψηφιακό κόκπιτ, το οποίο μάλιστα θα είναι το μεγαλύτερο στην κατηγορία του. Παράλληλα θα διαθέτει αερανάρτηση, πίσω τροχούς που στρίβουν και θα είναι δομημένο πάνω στην πλατφόρμα MLB Evo.

Η γκάμα βενζινοκινητήρων του θα περιλαμβάνει έναν τετρακύλινδρο δυο λίτρων και έναν V6 3.0 λίτρων, ενώ 3.0 λίτρων θα είναι ο V6 ΤDI πετρελαιοκινητήρας του. Αργότερα αναμένεται να αποκτήσει επιπλέον V6 και V8 πετρελαιοκινητήρες, αλλά και plug-in υβριδική έκδοση.



Related Articles

Ενδεχομένη συνεργασία ανάμεσα σε Fiat-Hyundai

Στο πλαίσιο της παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε για την επιστροφή της Alfa Romeo στη Formula 1 μέσω της συνεργασίας με την

Οθόνες, ακουστικά, και τηλεχειριστήρια για τους πίσω επιβάτες του Mazda CX-9

Σκοπεύετε να ταξιδέψετε το Πάσχα στο χωριό και σκέφτεστε από τώρα τη γκρίνια των παιδιών στα πίσω καθίσματα κατά τη

Ρέει άφθονο το χρήμα στο Ντουμπάι – Η αστυνομία απέκτησε δεύτερο περιπολικό Lamborghini Urus (φωτογραφίες)

Oι νόμοι στο Ντουμπάι είναι αρκετά αυστηροί και οι αστυνομικοί εκεί δεν αστειεύονται, ειδικά όταν οδηγούν μια Lamborghini. Στο εμιράτο