Breaking News

Το νέο Honda N-Van είναι μικρό αλλά ευρύχωρο

Το νέο Honda N-Van είναι μικρό αλλά ευρύχωρο

Η άγνωστη σε εμάς κατηγορία “Kei Cars”, οχήματα δηλαδή μικρά σε μήκος και ψηλά σε ύψος τύπου βαν, είναι ιδιαιτέρα δημοφιλή στην αγορά της Ιαπωνίας, ενώ θεωρούνται αρκετά ευέλικτα και με ικανοποιητικούς χώρους.

Για το λόγο αυτό η Honda ετοιμάζεται να λανσάρει εκεί το ερχόμενο καλοκαίρι το νέο N-Van, ενώ μας δίνει μια ιδέα περί τίνος πρόκειται μέσα από τις δυο σχετικές φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Στην πρώτη βλέπουμε στο σκοτάδι το ψηλόλιγνο τετραγωνισμένο αμάξωμα του, ενώ στη δεύτερη από την ανοιχτή συρόμενη πλευρική του πόρτα διακρίνουμε το επίπεδο δάπεδο φόρτωσης και την απουσία μεσαίας κολόνας που διευκολύνει τη φόρτωση και εκφόρτωση αντικειμένων.

Ο κινητήρας του N-Van αναμένεται να είναι μόλις 660 κ.εκ. και να αποδίδει 63 ίππους. Το νέο N-Van θα ενταχτεί στην οικογένεια μοντέλων “N” της Honda, στην οποία ανήκουν ήδη τα N-One, N-Box, N-Box Slash και N-WGN.


Tags assigned to this article:
HondaKei CarsN-BoxN-Box SlashN-OneN-VanN-WGN

Related Articles

Τατουάζ σε αυτοκίνητο κόστισε σχεδόν 130.000 ευρώ (video)

Ένα μικρό και διακριτικό τατουάζ, χωρίς μάλιστα χρώματα, πάνω σε κάποιο σημείο του σώματος συνήθως έχει «τσιμπημένη» τιμή. Φανταστείτε λοιπόν

Η McLaren Senna και ο συνονόματος της στην πίστα (video)

Το να δίνει η McLaren το όνομα ενός συγγενικού σου προσώπου στο νέο της supercar είναι σίγουρα τιμητικό, ενώ το

H Opel θα αναστήσει το Frontera – Τι γνωρίζουμε για το νέο ηλεκτρικό SUV (φωτογραφίες)

Ένα όνομα από το παρελθόν επιστρέφει στη γκάμα της Opel, καθώς η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα αναστήσει στο Frontera.