Breaking News

Διαρρήκτες αυτοκινήτων με λεία 4.000 ευρώ πιάστηκαν από την Αστυνομία

Διαρρήκτες αυτοκινήτων με λεία 4.000 ευρώ πιάστηκαν από την Αστυνομία

Αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χανίων προχτές τα ξημερώματα πέρασαν χειροπέδες σε δυο αλλοδαπούς, ηλικίας 23 και 30 ετών, με την κατηγορία κλοπής οινοπνευματωδών ποτών από κατάστημα.

Ωστόσο η μετέπειτα έρευνα και η αξιοποίηση στοιχείων από τους αστυνομικούς αποκάλυψε ότι οι δυο αλλοδαποί κατά το χρονικό διάστημα 9 και 10-07-2019 είχαν διαπράξει επίσης έξι διαρρήξεις σε σταθμευμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Από το εσωτερικό τους αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 4.000 ευρώ. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Υπενθιμίζεται ότι δεν πρέπει να αφήνουμε αντικείμενα αξίας και χρήματα μέσα στα αυτοκίνητα μας, ειδικά σε εμφανή σημεία και να βεβαιωνόμαστε πάντα ότι έχουν κλειδώσει όλες οι πόρτες του οχήματος μας.



Related Articles

Ο σκύλος που κατάφερε να…οδηγήσει αυτοκίνητο (video)

Αν δεν υπήρχε το παρακάτω video θα δυσκολευόμασταν να πιστέψουμε ότι το εν λόγω περιστατικό συνέβη στην πραγματικότητα. Μάλιστα επιβεβαιώνεται

Παιδικό καρότσι με την υπογραφή της Land Rover

Ένα εντελώς διαφορετικό τετράτροχο όχημα παρουσιάζει η Land Rover στο 67ο Σαλόνι της Φρανκφούρτης. Δεν απευθύνεται σε ενήλικους οδηγούς, αλλά

Mercedes προκάλεσε χάος σε βενζινάδικο (video)

Η κάμερα ασφαλείας ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στη Βρετανία κατέγραψε ένα τρομακτικό ατύχημα, το οποίο θα μπορούσε να είχε εξελιχτεί