Breaking News

Δείτε την καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων (video)

Δείτε την καραμπόλα τεσσάρων αυτοκινήτων (video)

H ροή της κυκλοφορίας σε έναν αυτοκινητόδρομο του Λος Άντζελες κυλούσε ομαλά, όταν κάποια στιγμή τα προπορευόμενα οχήματα αναγκάστηκαν για κάποιο λόγο να επιβραδύνουν.

Αυτή ήταν η αρχή του κακού, καθώς ένα μαύρο SUV που κινούνταν με υψηλή ταχύτητα στην αριστερή λωρίδα δε φρέναρε έγκαιρα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει με δύναμη από πίσω μια BMW και αυτή στη συνέχεια ένα Ηyundai.

Ο οδηγός της BMW έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, προσέκρουσε πλευρικά σε ένα αυτοκίνητο της δεξιάς λωρίδας, το Hyundai ακινητοποιήθηκε κάθετα στραπατσαρισμένο, ενώ το μαύρο SUV που προξένησε το ατύχημα σύρθηκε για αρκετά μέτρα αναποδογυρισμένο.

Η εν λόγω καραμπόλα καταγράφηκε από ενσωματωμένη κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου, ενώ ακούγεται ο οδηγός να αναφωνεί πολλές φορές σοκαρισμένος «ω θεέ μου».

Πληροφορίες για το αν υπήρξαν σοβαρά τραυματίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ενώ ο οδηγός του Hyundai βλέπουμε ότι βγαίνει από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει χτυπήσει.


Tags assigned to this article:
καραμπόλαΛος Άντζελες

Related Articles

Σε επτά μέρες 6.417 παραβάσεις των ορίων ταχύτητας

Με αμείωτους ρυθμούς αποδεικνύει η Τροχαία ότι συνεχίζει τους εντατικούς ελέγχους στους δρόμους της χώρας μας. Σύμφωνα λοιπόν με τα

Η συγκλονιστική στιγμή που αυτοκίνητο πέφτει στο νερό – Απεγκλώβισαν τον οδηγό λίγο πριν τη βύθιση (βίντεο)

Σε ναυάγιο κατέληξε στην κυριολεξία η γρήγορη βόλτα ενός Dodge Challenger, καθώς βυθίστηκε στο πάτο καναλιού στη Φλόριντα. Το ατύχημα

Επιστέφονται πινακίδες κυκλοφορίας λόγω εορτών

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή η Τροχαία ανακοίνωσε ότι θα επιστραφούν, υπό προϋποθέσεις, οι πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, οι άδειες