Breaking News

Μετέτρεψαν μια Bentley Continental GT σε τανκ (video)

Μετέτρεψαν μια Bentley Continental GT σε τανκ (video)

Μέχρι τώρα το ικανότερο off-road μοντέλο της Bentley ήταν η Bentayga, το πρώτο SUV της βρετανικής εταιρείας.

Ωστόσο τον τίτλο αυτό φαίνεται πως χάνει η Bentayga από την Continental GT που θα δείτε στο παρακάτω video. Μια ομάδα λοιπόν μηχανικών από τη Ρωσία που διατηρούν το κανάλι AcademeG στο YouTube αγόρασαν πέρυσι τη συγκεκριμένη μεταχειρισμένη  Continental GT, η οποία μετατράπηκε σε ανήμερο θηρίο παντός εδάφους.

Οι Ρώσοι μηχανικοί δεν επέλεξαν την πεπατημένη, δηλαδή να τοποθετήσουν μεγαλύτερους τροχούς και ψηλότερη ανάρτηση στην Continental GT. Αυτό που έκαναν ήταν να ξηλώσουν περιμετρικά το αμάξωμα και να τοποθετήσουν μεγάλες ερπύστριες, οι οποίες στις πρώτες δοκιμές δεν ήταν ανθεκτικές καθώς έβγαιναν, ωστόσο μετά τις απαραίτητες διορθώσεις η Continental GT έγινε ετοιμοπόλεμη.

Να πούμε ότι ο W12 κινητήρας των 6.0 λίτρων που χρησιμοποιούσε η Continental GT αφαιρέθηκε καθώς είχε βλάβες, ενώ αντικαταστάθηκε από έναν V8 4.3 λίτρων προερχόμενο από Toyota Crown.


Tags assigned to this article:
BentaygaBentleyContinental GTτανκ

Related Articles

Ένα Toyota προσγειώθηκε σε αντιπροσωπεία της Ford (videos)

Τα πλάνα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην αντιπροσωπεία Crystal Ford Lincoln της Φλόριντα θα μπορούσαν να προέρχονται από ταινία δράσης,

Δείτε το νέο Volvo XC40 σε πλευρική πρόσκρουση (video)

Η Volvo δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια των μοντέλων της, επομένως φρόντισε το νέο XC40 να είναι ισχυρό στον τομέα

Κελεπούρι αυτό το μεταχειρισμένο αλλά ανέγγιχτο Audi TT

Όσοι έχουν αναζητήσει στις αγγελίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων κάποιο Audi TT πρώτης γενιάς (1998-2006) σίγουρα έχουν δυσκολευτεί να βρουν ένα σε