Breaking News

Αυτή η μινιατούρα από Lego κάνει ότι και το πραγματικό Tesla Model X (video)

Αυτή η μινιατούρα από Lego κάνει ότι και το πραγματικό Tesla Model X (video)

Ίσως θα ήταν βαρετό να σας δείξουμε ακόμα μια φορά μια μινιατούρα αυτοκινήτου φτιαγμένη από τα διάσημα τουβλάκια της Lego, ωστόσο όταν είδαμε τι μπορεί να κάνει αυτό το μικροσκοπικό Tesla Model X ξετρελαθήκαμε και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Το ιδιαίτερα χαρακτηριστικό του είναι η πολύπλοκη κατασκευή που του επιτρέπει να μιμείται λειτουργίες που έχει και το πραγματικό αμιγώς ηλεκτροκίνητο Model X. Αρχικά να πούμε ότι η μινιατούρα σε κλίμακα 1:10 μέσω εφαρμογής από smartphone είναι τηλεκατευθυνόμενη με σύστημα μάλιστα τετρακίνησης. Στο εσωτερικό του τώρα υπάρχει ένα αυτοκόλλητο που απεικονίζει την κεντρική μεγάλη οθόνη αφής του Model X.

Μέσω μηχανισμού οι πίσω πόρτες και η αεροτομή του σηκώνονται προς τα επάνω, οι εμπρός πόρτες ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα, ενώ η ανάρτηση του σηκώνεται, αυξάνοντας το ύψος. Συνολικά έχουν ενσωματωθεί εννέα μοτεράκια στη μινιατούρα του Model X, το βάρος της οποίας είναι 3,7 κιλά.


Tags assigned to this article:
LegoModel XTeslaμινιατούρα

Related Articles

Πυροβολισμοί προς τον οδηγό ενός pickup (video)

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχτηκαν στην πόλη Ραϊόνγκ της Ταϊλάνδης με τις σφαίρες να πέφτουν βροχή προς τον οδηγό ενός pickup.

Επική αποφυγή σύγκρουσης στα χιόνια με BMW X6 (video)

H οδήγηση πάνω σε χιονισμένο έδαφος κρύβει πολλούς κινδύνους, καθώς τα χαμηλά επίπεδα πρόσφυσης μπορούν να γίνουν η αιτία σοβαρού

Περιπολικά και μηχανές μετέφεραν εσπευσμένα παιδί χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο (video)

Δραματικές στιγμές εκτυλίχτηκαν πριν από λίγες ώρες στο Παλαιό Φάληρο όταν ζητήθηκε ασθενοφόρο για ένα αγοράκι μόλις 4 ετών, το