Breaking News

Ο Ρονάλντο αγόρασε τη Bugatti των 16,7 εκατομμυρίων ευρώ;

Ο Ρονάλντο αγόρασε τη Bugatti των 16,7 εκατομμυρίων ευρώ;

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ισπανικό Μέσο ενημέρωσης, το οποίο αναφέρει ότι ο Πορτογάλος αστέρας του ποδοσφαίρου πρόσθεσε στη συλλογή του με τα πανάκριβα supercars και την Bugatti La Voiture Noire.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι η Bugatti κατασκεύασε μόνο μια La Voiture Noire, το ντεμπούτο της οποίας έγινε τον προηγούμενο Μάρτιο στο Σαλόνι της Γενεύης, ενώ το όνομα του ιδιοκτήτη της παρέμεινε κρυφό.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν τη μοναδική La Voiture Noire να ανήκει στον πρώην πρόεδρο της Volkswagen Ferdinand Piech. Ο Ρονάλντο πάντως έχει αδυναμία στα μοντέλα της Bugatti, καθώς στο γκαράζ του υπάρχει η Chiron και η Veyron Grand Sport.

Με τιμή που αγγίζει τα 16,7 εκατομμύρια ευρώ η La Voiture Noire θεωρείται σήμερα το ακριβότερο καινούργιο αυτοκίνητο στον κόσμο. Ο W16 κινητήρας των 8 λίτρων παράγει για τη La Voiture Noire 1.500 ίππους και 1.600 ΝM ροπής.

Όποιος πάντως και να είναι ο ιδιοκτήτης της La Voiture Noire θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το 2021 για να την παραλάβει, καθώς η γαλλική εταιρεία δεν την έχει ολοκληρώσει ακόμα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
BugattiLa Voiture NoireΡονάλντο

Related Articles

Ατύχημα εντός πίστας για την Porsche 911 GT2 RS

Καμαρωτή και γεμάτη αυτοπεποίθηση μπήκε η συγκεκριμένη πράσινη Porsche 911 GT2 RS στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, αλλά αποχώρησε από εκεί

Έκλεψαν και άρχισαν να διαλύουν μια Ferrari 458 Italia

Τα αυτοκίνητα που κλέβονται τις περισσότερες φορές γίνονται κομμάτια και πωλούνται ως ανταλλακτικά, κάτι τέτοιο ωστόσο είναι επώδυνο οπτικά όταν

Η Bentley Batur τώρα και σε μοτοσυκλέτα – Πώς μπήκε στο σώμα της Ducati Diavel; (φωτογραφίες)

Ένα δίτροχο κομψοτέχνημα προέκυψε από τη συνεργασία της Ducati με τη Bentley. O λόγος για τη νέα συλλεκτική (σε μόλις