Breaking News

Έκλεψαν και άρχισαν να διαλύουν μια Ferrari 458 Italia

Έκλεψαν και άρχισαν να διαλύουν μια Ferrari 458 Italia

Τα αυτοκίνητα που κλέβονται τις περισσότερες φορές γίνονται κομμάτια και πωλούνται ως ανταλλακτικά, κάτι τέτοιο ωστόσο είναι επώδυνο οπτικά όταν βλέπεις να συμβαίνει σε μια Ferrari 458 Italia.

Το ιταλικό supercar λοιπόν αφού εκλάπη βρέθηκε στην επαρχία KwaZulu-Natal της Νότιας Αφρικής, ωστόσο όταν οι Αρχές ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη η χαρά του δεν κράτησε πολύ, καθώς προφανώς πληροφορήθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί πολλά εξαρτήματα από το εμπρός τμήμα της 458 Italia όπως ο τροχός, το καπό και ο προφυλακτήρας. Παράλληλα απουσιάζει και η κλειδαριά από την πόρτα του οδηγού, που έχει βγει από τη θέση της, κάτι που αποδεικνύει τον τρόπο που διείσδυσαν οι κλέφτες στο εσωτερικό της 458 Italia.

Ευτυχώς που βρέθηκε πάντως γιατί όπως φαίνεται στόχος των κλεφτών ήταν να την «απογυμνώσουν» πλήρως. Ανέγγιχτο έμεινε το εσωτερικό της, αλλά και ο V8 κινητήρας των 4.5 λίτρων που την τροφοδοτεί.


Tags assigned to this article:
458 ItaliaFerrariανταλλακτικά

Related Articles

«Μπαμπά τράκαρα την Pagani Huayra Roadster των 3,4 εκατ. δολαρίων» (video)

Ίσως έχει συμβεί και σε εσάς να δανειστείτε το αυτοκίνητο του πατέρα ή της μητέρας σας κάποια στιγμή και από

Διαλύθηκε και κάηκε Corvette σε τροχαίο-30 μετρά μακριά βρήκαν τον κινητήρα (video)

Συγκλονιστικές στιγμές καταγράφηκαν μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν τουλάχιστον τρία αυτοκίνητα. Στο παρακάτω video θα δείτε τη

Βαριά τραυματισμένη μια Lamborghini Aventador

Ένα supercar όπως η Lamborghini Aventador, χρειάζεται να έχεις μια δεξιότητα πίσω από το τιμόνι της για να την οδηγήσεις