Breaking News

Μετωπική σύγκρουση για ένα Kia Stinger που περίμενε στο φανάρι (video)

Μετωπική σύγκρουση για ένα Kia Stinger που περίμενε στο φανάρι (video)

Αν κάποιος έχει δει από κοντά το νέο Kia Stinger θα επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο και δυναμικό μοντέλο.

Ωστόσο για τον οδηγό ενός SUV μάλλον το νέο Stinger πέρασε εντελώς απαρατήρητο, καθώς όχι μόνο δεν το πρόσεξε όταν το συνάντησε στην ευθεία του, αλλά έπεσε και πάνω του.

Στο παρακάτω video λοιπόν που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα ενός αυτοκίνητου διακρίνεται το λευκό Stinger να έχει σταματήσει κανονικά σε διασταύρωση και να περιμένει να στρίψει αριστερά. Από το βάθος φαίνεται ένα SUV να πλησιάζει και σιγά-σιγά να λοξοδρομεί προς το Stinger μέχρι που πέφτει πάνω του.

Η μετωπική σύγκρουση είναι δυνατή με αποτέλεσμα το Stinger να χτυπήσει και το αυτοκίνητο με την ενσωματωμένη κάμερα που προαναφέραμε, το οποίο είχε σταματήσει από πίσω του.

Δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση βλέπουμε να αποβιβάζεται από τη δεξιά πόρτα του Stinger μια γυναίκα κρατώντας το κεφάλι της και έπειτα ένας άντρας, ο οποίος μάλιστα παραπατά και πέφτει στην άσφαλτο.

Το εν λόγω ατύχημα συνέβη στο Τορόντο του Καναδά, ενώ άγνωστη είναι η αιτία που έκανε τον οδηγό του SUV να μη δει μπροστά του.


Tags assigned to this article:
KiaStinger

Related Articles

Με νέα λιμουζίνα στην ορκωμοσία τoυ ο Πούτιν (video)

Στη τέταρτη τελετή ορκωμοσίας του ως πρόεδρος της Ρωσίας ο Βλαντίμιρ Πούτιν έφτασε με τη νέα εντυπωσιακή του λιμουζίνα. Το

Η Volvo ετοιμάζει 1.300 απολύσεις

Άσχημα τα νέα για τους εργαζόμενους στη Volvo, καθώς ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν 1.300 περικοπές θέσεων. Οι εν λόγω απολύσεις

Μπήκε γκαζωμένος στη στροφή με Land Rover και παραλίγο να φύγει στο γκρεμό (βίντεο)

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο οδηγός ενός Land Rover Discovery είδε τη ζωή του να περνάει σαν ταινία από μπροστά