Breaking News

Στο ράλι των πωλήσεων η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Στο ράλι των πωλήσεων η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Ανάλογες πωλήσεις με τις υψηλές ταχύτητες που πετυχαίνει στην άσφαλτο η κορυφαία Stelvio Quadrifoglio προσδοκά η Alfa Romeo με την έναρξη του λανσαρίσματος της.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι η Stelvio Quadrifoglio έχει πετύχει τον ταχύτερο γύρο στα SUV στην απαιτητική πίστα του Νίρμπουργκρινγκ με χρόνο 7 λεπτά και 51,7 δευτερόλεπτα.

Βασικός υπεύθυνος για αυτό το επίτευγμα θεωρείται ο αλουμινένιος V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρας των 2.9 λίτρων, τεχνογνωσίας της Ferrari, ο οποίος προσφέρει στην Stelvio Quadrifoglio 510 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. και πλούσια ροπή 600 Nm από τις 2.500-5.000 σ.α.λ.

Οι επιδόσεις της προκαλούν ρίγη με την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε μόλις 3,8 δευτ., ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 283 χλμ./ώρα. O V6 Bi-Turbo βενζινοκινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, αλλά και με το σύστημα τετρακίνησης Q4.



Related Articles

Η πιο όμορφη Lancia που φτιάχτηκε ποτέ (video)

Ο «θάνατος» της Lancia ήταν απόφαση του εκλιπόντος προέδρου του Ομίλου FCA, Σέρτζιο Μαρκιόνε, ωστόσο η ιταλική εταιρεία συνεχίζει να

Τιμόνι που θερμαίνεται για να σας δείξει που να στρίψετε (video)

Σας έχει συμβεί οι οδηγίες πλοήγησης μιας διαδρομής να σας μπερδεύουν όταν οδηγείτε, καθώς δεν είναι ξεκάθαρο πότε πρέπει να

Ηλεκτρικό το νέο Suzuki Jimny! Πρώτα θα φορτίζει και μετά θα ανεβαίνει στα βουνά

Στην πρίζα σκοπεύει να βάλει η Suzuki το δημοφιλές Jimny, καθώς το σκληροτράχηλο μικρό SUV θα μεταλλαχτεί στο μέλλον σε