Breaking News

Ισχυροί άνεμοι αναποδογύρισαν νταλίκα εν κινήσει (video)

Ισχυροί άνεμοι αναποδογύρισαν νταλίκα εν κινήσει (video)

Σίγουρα ο οδηγός της εν λόγω νταλίκας δεν περίμενε να του συμβεί ένα τέτοιου είδους ατύχημα όταν ξεκίνησε το δρομολόγιο του.

Όπως θα δείτε λοιπόν στο παρακάτω video που κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου, η μεγάλη νταλίκα κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο δυο λωρίδων κάπου στο Τέξας.

Οι ισχυροί πλευρικοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή κάποια στιγμή έδωσαν ένα δυνατό «χαστούκι» στη νταλίκα, η οποία πήρε κλίση προς τα δεξιά και αμέσως μετά «ξάπλωσε» στην άσφαλτο τόσο ο τράκτορας όσο και το τρέιλερ, ενώ στη συνέχεια σύρθηκε για λίγα μέτρα.

Ελπίζουμε ο οδηγός της νταλίκας να είναι καλά και να μην τραυματίστηκε σοβαρά. Ευτυχώς πάντως που δεν υπήρχε κάποιο άλλο όχημα πλευρικά της νταλίκας. Εκτιμάται ότι οι άνεμοι που έπνεαν έφταναν τα 80-120 χλμ./ώρα.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι σε ανάλογες περιπτώσεις το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μειώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την ταχύτητας σας ή ακόμα καλύτερα να σταθμεύσετε με ασφάλεια κάπου και να περιμένετε να κοπάσουν οι ισχυροί άνεμοι.


Tags assigned to this article:
άνεμοιΝταλίκαΤέξας

Related Articles

Φορτηγό συγκρούεται μετωπικά με αυτοκίνητο και παίρνει φωτιά (video)

Ένα απίστευτο ατύχημα κατέγραψε ενσωματωμένη κάμερα αυτοκινήτου σε αυτοκινητόδρομο της πόλης Βορόνεζ στη Ρωσία. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω

Ένα Toyota Corolla καρφώθηκε πίσω από Tesla (video)

Η οπίσθια πρόσκρουση είναι από τα πιο συχνά είδη τροχαίων ατυχημάτων, όταν οι οδηγοί δεν έχουν στραμμένη την προσοχή τους

Η πρώτη Porsche που «κολυμπάει» – Χλιδάτο ηλεκτρικό σκάφος με τιμή υπερωκεάνιου! (φωτογραφίες & βίντεο)

Βουτιά σε αχαρτογράφητα νερά κάνει η Porsche, παρουσιάζοντας το πρώτο της όχημα που δεν προορίζεται για τη στεριά, αλλά για