Breaking News

Δείτε μια Mercedes S-Class να δέχεται βροχή από σφαίρες (video)

Δείτε μια Mercedes S-Class να δέχεται βροχή από σφαίρες (video)

Έχετε αναρωτηθεί πόσο ανθεκτικό είναι το αυτοκίνητο σας σε περίπτωση που δεχτεί στο αμάξωμα του σφαίρες;

Προφανώς όχι εκτός και αν το επάγγελμα σας είναι «ύποπτο», ενώ σίγουρα όποιος νιώθει ανασφάλεια κυκλοφορώντας στους δρόμους θα έχει φροντίσει για την αλεξίσφαιρη τουλάχιστον προστασία του αυτοκινήτου του.

Στο παρακάτω video λοιπόν θα μάθουμε πόσο ανθεκτική είναι μια παλαιότερης γενιάς Mercedes S-Class στις σφαίρες, καθώς δέχεται βροχή πυρών αρχικά από ένα ημι-αυτόματο όπλο AR15.

Την τρελή αυτή ιδέα είχε ο YouTuber Εντγουίν Σαρκίσιαν, ο οποίος πήρε την S-Class της γιαγιάς του και την έκανε «σουρωτήρι», χωρίς φυσικά να της έχει αποκαλύψει από πριν τους σκοπούς του.

Αρχικά πυροβόλησε το δεξί καθρέφτη της S-Class, μετά την πίσω δεξιά πόρτα με τη σφαίρα να διαπερνά την καμπίνα και να καρφώνεται στην πίσω αριστερή πόρτα χωρίς όμως να τη διαπερνά.

Στη συνέχεια στο στόχαστρο του μπήκε το πορτμπαγκάζ της S-Class με τη σφαίρα να διαπερνά το πίσω δεξί κάθισμα και να σταματά στην πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού, χωρίς όμως να το διαπερνά και πάλι. Έπειτα άλλαξε όπλο, καθώς άρχισε να πυροβολεί με περίστροφα…

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Tags assigned to this article:
MercedesS-Classόπλοσφαίρες

Related Articles

Έκλεβαν αυτοκίνητα για να κάνουν διαρρήξεις

Στις Σέρρες μας μεταφέρει το αστυνομικό ρεπορτάζ, καθώς η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις μελών συμμορίας για κλοπές αυτοκινήτων και διαρρήξεις

Να γιατί δεν πρέπει να προσπερνάς μονομιάς έξι αυτοκίνητα (videos)

Απερίσκεπτοι και επικίνδυνοι οδηγοί δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο όπως στο  Κουίνσλαντ της μακρινής Αυστραλίας.

Έκανε σόου με την Corvette και έπεσε πάνω σε θεατές – Τρομακτικές σκηνές (βίντεο)

Τρόμο προκαλούν τα πλάνα που καταγράφονται στο παρακάτω βίντεο, όταν μια μπλε Chevrolet Corvette έπεσε πάνω σε συγκεντρωμένο πλήθος. Το