Breaking News

Με νέους κινητήρες έως 213 ίππων το Ford Ranger

Με νέους κινητήρες έως 213 ίππων το Ford Ranger

Τη φαρέτρα του Ranger ενίσχυσε η Ford, καθώς του έδωσε νέα «όπλα» για τη μάχη των pickup.

Οπτικά το Ranger άλλαξε ελάχιστα, καθώς επεμβάσεις έγιναν μόνο στους προβολείς ομίχλης, στον εμπρός προφυλακτήρα και στη μάσκα. Τα σημαντικότερα νέα βρίσκονται κάτω από το εμπρός καπό του Ranger, καθώς εκεί τοποθετείται πλέον ο νέος δίλιτρος EcoBlue πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 130 και 170 ίππων, ο οποίος αντικαθιστά τον TDCi των 2.2 λίτρων.

Αντίο «λέει» το Ranger και στον TDCi των 3.2 λίτρων, αφού τη θέση του παίρνει η ισχυρότερη έκδοση Bi-turbo του δίλιτρου EcoBlue πετρελαιοκινητήρα, η οποία παράγει 213 ίππους και 500 Nm ροπής.

Παράλληλα το Ranger αποκτά και το νέο αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων της Ford για τις εκδόσεις των 170 και 213 ίππων, ενώ στάνταρ είναι το μηχανικό 6-τάχυτο κιβώτιο. Σύμφωνα με τη Ford το αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων μπορεί να πετύχει μέχρι και 9% μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.

Όλα τα Ranger που θα διατίθενται στην Ευρώπη θα εξοπλίζονται με σύστημα τετρακίνησης, ενώ με τις παραπάνω αναβαθμίσεις στη γκάμα του θα φτάσει στη Γηραιά Ήπειρο στα μέσα του 2019.

Πατήστε εδώ για να δείτε το Ranger να ρυμουλκεί ταυτόχρονα 15 τροχόσπιτα.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς


Related Articles

Φορτηγό Scania 48 ετών έγινε σαν καινούργιο (video)

Αν δείτε πως ήταν το συγκεκριμένο ιστορικό φορτηγό L85 Super της Scania πριν από 18 μήνες δε θα πιστέψετε ότι

Ποια εταιρεία παρήγγειλε 1.000 ηλεκτρικά Opel Vivaro-e;

Μια μεγάλη παραγγελία δέχτηκε η Opel για το νέο αμιγώς ηλεκτροκίνητο βαν της Vivaro-e. Η Vauxhall λοιπόν, όπως ονομάζεται η

Τα φορτηγά Mercedes Atego μεταφέρουν αναψυκτικά

Τη «δίψα» της εταιρίας Coca-Cola Lindley «σβήνει» η Mercedes, η οποία την προμήθευσε με 37 φορτηγά Atego. Η Coca-Cola Lindley