Breaking News

Έρχεται το μικρότερο SUV της Skoda (video)

Έρχεται το μικρότερο SUV της Skoda (video)

Ήταν αναμενόμενο η Skoda να εμπλουτίσει τη γκάμα των SUV της, καθώς μετά το μεγάλο Kodiaq και το μεσαίο Karoq, χρειάζονταν και ένα μικρότερο.

Σύμφωνα με τη τσέχικη εταιρεία λοιπόν το νέο της κόμπακτ διαστάσεων SUV θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης στις 5 Μαρτίου. Από τη σχετική σκοτεινή φωτογραφία και το video μπορούμε να διακρίνουμε ότι το νέο της SUV υιοθετεί μια νέα σχεδίαση για τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα οποία θα είναι δυο επιπέδων, με τα επάνω να είναι στενόμακρα ενσωματώνοντας τέσσερις Led λυχνίες, ενώ θα λειτουργούν και ως φλας.

Στο κάτω τμήμα θα υπάρχουν δυο μικρότεροι προβολείς με τετραγωνισμένο σχήμα. Παράλληλα η Skoda δηλώνει ότι το μικρότερο SUV της θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MQB A0 του Ομίλου Volkswagen, ενώ θα διακρίνεται για το ευρύχωρο εσωτερικό και τα πολλά συστήματα ασφαλείας του.



Related Articles

Πιστεύεις ότι ξέφυγε σε μέγεθος η μάσκα στη νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer; (video)

Πρεμιέρα έκανε η νέα BMW Σειρά 2 Active Tourer, η οποία αποτελεί την πρόταση της βαυαρικής εταιρείας στα πολυχρηστικά μοντέλα.

Στην πόλη του μέλλοντος μας πάει βόλτα το νέο Citroen Ami One Concept (video)

Αναρωτιέστε πώς θα γίνονται οι αστικές μετακινήσεις τα επόμενα χρόνια; Απάντηση μάλλον μπορεί να σας δώσει στο επερχόμενο Σαλόνι της

Πότε έρχεται το νέο Nissan Juke; Πάρτε μια μικρή γεύση

Η εκκεντρική εξωτερική εμφάνιση ήταν πάντα το σημείο αναφοράς στο Nissan Juke, ωστόσο ήταν και αυτή που κατάφερε να το