Breaking News
Audi Q7: Η τρίτη γενιά του πολυτελούς SUV – Με 7 καθίσματα και diesel κινητήρα
Στην τρίτη του πλέον γενιά το Audi Q7 γίνεται πολυτελέστερο, πιο high-tech και άνετο. Από το
...BYD Dolphin G DM-i: Επαναφορτιζόμενο αλλά συνεχίζει και όταν αδειάσει η μπαταρία
Η BYD συνεχίζει την επιθετική της επέκταση στην ευρωπαϊκή αγορά και παρουσιάζει το νέο Dolphin G
...Το υπερπολυτελές και high-tech εσωτερικό του νέου Audi Q9
Η Audi αποκαλύπτει για πρώτη φορά το εσωτερικό του νέου Q9, του μεγαλύτερου και πιο πολυτελούς
...Renault: Ότι πιο πολυτελές και high-tech έχει δημιουργήσει σε crossover – To νέο Filante (βίντεο)
H νέα ναυαρχίδα της Renault, το Filante, έχει υψηλές βλέψεις, καθώς στοχεύει στην premium κατηγορία. Aποτελεί
...Renault: Το νέο Filante θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της και δε «χωράει» στην Ευρώπη (βίντεο)
H Renault σκοπεύει να προσθέσει στη γκάμα της ακόμα ένα SUV, το οποίο έχει υψηλές βλέψεις.
...Με ορθογώνιο τιμόνι το νέο Peugeot Polygon Concept – Θα δώσει μορφή στο επόμενο 208
Με ανατρεπτικό design έρχεται το νέο Peugeot Polygon Concept, το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά πριν
...
Έρχεται το μικρότερο SUV της Skoda (video)
Ήταν αναμενόμενο η Skoda να εμπλουτίσει τη γκάμα των SUV της, καθώς μετά το μεγάλο Kodiaq και το μεσαίο Karoq, χρειάζονταν και ένα μικρότερο.
Σύμφωνα με τη τσέχικη εταιρεία λοιπόν το νέο της κόμπακτ διαστάσεων SUV θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό Σαλόνι της Γενεύης στις 5 Μαρτίου. Από τη σχετική σκοτεινή φωτογραφία και το video μπορούμε να διακρίνουμε ότι το νέο της SUV υιοθετεί μια νέα σχεδίαση για τα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα οποία θα είναι δυο επιπέδων, με τα επάνω να είναι στενόμακρα ενσωματώνοντας τέσσερις Led λυχνίες, ενώ θα λειτουργούν και ως φλας.
Στο κάτω τμήμα θα υπάρχουν δυο μικρότεροι προβολείς με τετραγωνισμένο σχήμα. Παράλληλα η Skoda δηλώνει ότι το μικρότερο SUV της θα χρησιμοποιεί την πλατφόρμα MQB A0 του Ομίλου Volkswagen, ενώ θα διακρίνεται για το ευρύχωρο εσωτερικό και τα πολλά συστήματα ασφαλείας του.
Related Articles
Σε χιόνια, νερά και άσφαλτο εξελίσσεται το νέο Opel Corsa (video)
Σε «πυρετό» εργασιών βρίσκεται η Opel, καθώς εξελίσσει σε κάθε συνθήκες το νέο Corsa, το οποίο αναμένεται το ερχόμενο φθινόπωρο.
Αποκλειστικά για την Κίνα το νέο Skoda Kamiq
Τρία SUV έχει πλέον στη γκάμα της η Skoda, καθώς παρουσίασε το νέο Kamiq στο Σαλόνι του Πεκίνου. Το νέο
Στις 7 Αυγούστου αποκαλύπτεται το νέο Kia Sonet
Αρκετοί θα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις 7 Αυγούστου, όταν η Kia θα παρουσιάσει το νέο της μικρό SUV.

