Breaking News

Πωλείται άθικτο σασί μιας BMW M3 που κατασκευάζονταν πριν 25 χρόνια

Πωλείται άθικτο σασί μιας BMW M3 που κατασκευάζονταν πριν 25 χρόνια

Πριν από μερικές μέρες σας μιλήσαμε για έντεκα BMW Σειράς 5 του 1994 που βρέθηκαν αχρησιμοποίητες σε μια αποθήκη στη Βουλγαρία (διαβάστε την είδηση πατώντας εδώ), ενώ τώρα μαθαίνουμε για ένα ολοκαίνουργιο σασί μιας παλιάς Μ3.

Η είδηση βγήκε μέσα από μια αγγελία που αναρτήθηκε στο Facebook και αναφέρει ότι το εν λόγω σασί της M3 με κωδική ονομασία E30 που παράγονταν μέχρι το 1992, διατίθεται προς πώληση στην τιμή των 26.200 ευρώ περίπου και βρίσκεται στο Τέξας.

Παράλληλα ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι είχε μέχρι και το εργοστασιακό ξύλινο κουτί ωστόσο για να αποσταλεί το σασί της Μ3 στις Η.Π.Α έπρεπε αυτό να μπει σε διαφορετικό κουτί που πληρούσε συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Κρατούσε το  σασί της Μ3 μέσα σε μια αποθήκη εδώ και δεκαπέντε χρόνια, ωστόσο τώρα πήρε την απόφαση να το αποχωριστεί, ώστε να το δει να ζωντανεύει αποκτώντας και τα υπόλοιπα ζωτικά του όργανα. Αναφέρει ακόμα ότι ο λόγος που δε διαθέτει αριθμό σασί είναι επειδή δεν είναι καταγεγραμμένο από την BMW.


Tags assigned to this article:
BMWE30M3σασί

Related Articles

Δημοπρατείται μια σπάνια Alfa Romeo 6C 2500 SS Spider

Τα μαχαίρια αναμένεται να βγουν στη δημοπρασία της συγκεκριμένης σπάνιας Alfa Romeo 6C 2500 SS Spider, καθώς οι συλλέκτες θα

Το Range Rover σήμερα γίνεται 50 ετών και το γιορτάζει! (video)

Μια ασταμάτητη περιπέτεια σε off-road διαδρομές ζει τα τελευταία 50 χρόνια το εμβληματικό Range Rover. Γεννήθηκε στις 17 Ιουνίου του

H Aston Martin DB5 από Lego με τα όπλα του Τζέιμς Μποντ (video)

Δεν αποτελεί έκπληξη η είδηση ότι η Lego δημιούργησε με τα διάσημα τουβλάκια της ένα πιστό αντίγραφο της Aston Martin