Breaking News

Έντεκα αχρησιμοποίητες BMW του 1994

Έντεκα αχρησιμοποίητες BMW του 1994

Ένα μυστικό έκρυβε αυτή η παλιά αποθήκη στη νοτιοδυτική Βουλγαρία, καθώς εκεί μέσα για πολλά χρόνια παρέμεναν έντεκα συνολικά BMW Σειράς 5, οι οποίες δεν έχουν οδηγηθεί ποτέ.

Για ποιο λόγο όμως οι συγκεκριμένες BMW, όλες χρονολογίας του 1994, με κωδική ονομασία Ε34, παρέμειναν για  25 χρόνια ακίνητες; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν αγοραστεί στις αρχές της δεκαετίες του 1990, ώστε να χρησιμοποιηθούν ως αυτοκίνητα ενοικίασης, ωστόσο άγνωστο γιατί, ποτέ δεν  τοποθετήθηκαν πάνω τους πινακίδες κυκλοφορίας.

Η καταμέτρηση έδειξε δέκα sedan και μια station-wagon BMW Σειράς 5, ενώ σχεδόν όλες είναι στην έκδοση 520s και δυο στην ισχυρότερη έκδοση 525s. Από τις σχετικές φωτογραφίες παρατηρούμε ότι το εσωτερικό τους έχει διατηρηθεί άψογα, ενώ πολλές φέρουν ακόμα τα εργοστασιακά προστατευτικά νάιλον στα καθίσματα τους.

Ωστόσο δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό αυτό και για τις εξωτερικές τους επιφάνειες, καθώς η ακινησία και το πέρασμα του χρόνου έχουν αφήσει ορισμένα σημάδια πάνω τους. Αναφέρεται επίσης ότι οι αχρησιμοποίητες αυτές BMW Σειράς 5 θα διατεθούν προς πώληση, ωστόσο αυτό δε μπορεί να γίνει στην αγορά της Βουλγαρίας, καθώς δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει καινούργιο όχημα με παλαιότερες προδιαγραφές ρύπων.

Μοναδική λύση μπορεί να δοθεί με την εξαγωγή τους σε άλλη χώρα όπου δεν υπάρχει ανάλογος περιορισμός και έτσι θα μπορέσουν να πάρουν άδεια κυκλοφορίας και πινακίδες.

Δημήτρης Κεχαγιάς

Δημήτρης Κεχαγιάς



Related Articles

Το ντουλαπάκι της Bentley Bentayga ανοίγει με δακτυλικό αποτύπωμα

Η Bentley γνωρίζει ότι οι εκλεκτοί πελάτες της που οδηγούν την Bentayga κουβαλάνε μαζί τους αρκετά χρήματα σε μετρητά, πανάκριβα

O Πούτιν εύχεται χρόνια πολλά στη Lada!

Γενέθλια έχει η Lada, καθώς πριν από μισό αιώνα δημιούργησε το πρώτο της όχημα παραγωγής, ενώ τις ευχές του έστειλε

Ψηλά τα χέρια προστάζει το περιπολικό Ford Explorer

To νέο Ford Explorer θα αποκαλυφτεί στις 9 Ιανουαρίου, ωστόσο μπορούμε από τώρα να πάρουμε μια γεύση από αυτό, κοιτώντας